Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll celebra la Setmana de les Ciutats Educadores

El Ripollès  -  20/11/2018  -  15:41

La Finalitat de celebrar aquesta setmana és crear consciència de la importància de l'educació a la ciutat i visibilitzar el compromís del govern local i la societat civil amb l'educació




L'Assemblea General de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), de la qual Ripoll en forma part, va acordar celebrar cada 30 de novembre el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Ripoll va signar la Carta de Ciutats Educadores el març del 2016, document que compromet a seguir els drets i deures que s'hi estableixen i a ser part de l'entitat.

La Finalitat de celebrar aquesta setmana és crear consciència de la importància de l'educació a la ciutat i visibilitzar el compromís del govern local i la societat civil amb l'educació. D'aquesta forma pretenem posar en valor i donar a conèixer l'educació entesa com un eix transversal present a tots els moments i àmbits de la vida. Només amb la suma d'entitats ciutadanes, representants de la societat civil i del sector públic i privat, es podrà construir un Ripoll més educador.

Amb el lema #joemcomprometo, el divendres dia 30, de 5 a 7 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament, es portarà a terme l'acte central de la celebració. L'objectiu és aconseguir implicar el major nombre i diversitat possible de persones ciutadanes, des d'infants fins a gent gran, a deixar escrit quin compromís poden assumir per millorar l'educació (convivència, participació, tolerància, ...) des de la seva realitat. A banda d'aquesta acció dimarts 27 es celebrarà la segona jornada de les Ciutats Educadores de les comarques Gironines de la que Ripoll enguany n'és la coordinadora. La biblioteca Lambert Mata, el Museu Etnogràfic, els Casals Cívics o el Gran Recapte d'Aliments, entre d'altres, també formaran part dels actes programats per celebrar aquesta efemèride.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...