Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès i la Fundació Pasqual Maragall impulsen una innovadora campanya solidària contra l'Alzheimer

+ Notícies  -  27/11/2018  -  11:50

La campanya "Missatge a l'espai. Per un futur que tothom recordi" es durà a terme de l'1 de desembre al 5 de gener


Espai Gironès

Espai Gironès



Recaptar diners per la investigació contra l'Alzheimer, una malaltia que afecta 1 de cada 10 persones majors de 65 anys i que suposa un cost mitjà de 22.000 euros per malalt a Catalunya. Aquest és l'objectiu de la campanya solidària de Nadal "Missatge a l'espai. Per un futur que tothom recordi" que l'Espai Gironès durà a terme de l'1 de desembre al 5 de gener en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall.
En aquesta ocasió es compta amb dos padrins: el músic Pep Poblet i l'actor, director i autor teatral Martí Peraferrer.

Avui han presentat la campanya el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà; la responsable de Màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; la gerent de la Fundació Pasqual Maragall, Glòria Oliver; el músic Pep Poblet i l'actor, director i autor teatral, Martí Peraferrer.

Missatges amb el record més preuat
El Centre Comercial instal·larà a l'estand de la campanya una pantalla perquè els visitants puguin escriure un missatge amb el record que no voldrien oblidar mai. Per cada missatge l'Espai Gironès donarà 5 euros a la Fundació Pasqual Maragall. L'objectiu és arribar als 2.000 missatges i als 10.000 euros de donació que es destinaran a l'entitat.

A més, l'Espai Gironès ha volgut anar més enllà i en el marc de la campanya solidària de Nadal es durà a terme una iniciativa molt innovadora que consistirà a recollir en un USB tots els missatges que hagin escrit els participants i enviar-los a l'espai interestel·lar per mitjà d'una empresa especialitzada. I d'aquí a de deu anys el Centre enviarà un e-mail a cada participant amb el record que hagin deixat escrit. És la primera acció d'aquestes característiques que es porta a terme en un centre comercial i la intenció és assegurar que aquests records perdurin en el temps en una acció simbòlica que s'emmarca en la lluita contra l'Alzheimer.

Projecció benèfica de "Bicicleta, cullera, poma"
Una de les activitats destacades de la campanya solidària de Nadal d'enguany serà la projecció benèfica, el 20 de desembre a les 19:30h als Odeón Multicines de l'Espai Gironès, de la pel·lícula "Bicicleta, cullera, poma". A l'acte es comptarà amb la presència del seu director Carles Bosch ( nominat als Oscars per Balseros) i Cristina Maragall, filla de Pasqual Maragall i protagonista de la pel·lícula. Els participants podran fer donatius de forma voluntària i tot el que es recapti anirà a la Fundació Pasqual Maragall.

A més, el 13 de desembre, es durà a terme la projecció gratuïta de la pel·lícula "El diario de Noa" que també està relacionada amb l'Alzheimer . L'Espai Gironès donarà 5 euros a la campanya per cada persona que hi assisteixi.

Conferències sobre l'Alzheimer i la investigació de la malaltia
El 11 i el 18 i desembre al matí es duran a terme als Odeón Multicines dues xerrades sobre l'Alzheimer i la investigació de la malaltia adreçades a alumnes d'institut. Les conferències aniran a càrrec de la Fundació Pasqual Maragall.

El desenvolupament de la campanya es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'Espai Gironès i del web www.espaigirones.com i s'hi podrà participar amb l'etiqueta #vullrecordar explicant el moment que es voldria recordar en un futur. Després el Centre Comercial sortejarà cada setmana entre tots els participants una pel·lícula en DVD relacionada amb l'Alzheimer.

Durant la campanya de Nadal també hi haurà el tradicional Tió del 6 al 23 de desembre ( de les 17:30h a les 19:30h) i el 24 de desembre ( de les 11:30h a les 13:30h). Es podran portar cartes als carters reials del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener (de les 17:30h a les 20h); i els dies 31 de desembre i 5 de gener ( de les 11:30h a les 14h). A més de les activitats a la zona exclusiva per a infants ,el Kids Club, de dijous a dissabte i els diumenges en que el Centre Comercial estigui obert ( de les 17:30h a les 20h); els dissabtes també de les 11:30h a les 14:30h ; i els dies 24 i 31 de desembre de les 11.30h a les 14:30h.


Autor: Redacció


#espaigirones #campanyasolidaria


#espaigirones #campanyasolidaria





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...