Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'institut Vallvera potencia l'hàbit de la lectura de 400 estudiants amb la col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa' i l'Ajuntament de Salt

+ Notícies  -  27/11/2018  -  19:02

L'acord contempla destinar 3.000 euros a accions dinamitzadores del Pla Lector de l'institut que es destina a 400 joves d'ESO




L'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Salt i l'institut Vallvera han signat un conveni per potenciar la biblioteca del centre educatiu. L'aportació de l'entitat financera, que serà de 3000 €, es destinarà a ampliar el fons de llibres de la biblioteca i a accions dinamitzadores del Pla Lector de l'institut.

L'aportació permetrà dinamitzar el servei de biblioteca, que ja funciona a ple rendiment i que el curs passat va deixar més de 1500 llibres en préstec i reforçar el pla lector, amb una incidència directa sobre 400 alumnes d'ESO.

El director del centre, Francesc Simón, ha manifestat que "el paper de la biblioteca és fonamental per crear hàbits de lectura en els alumnes" i que permet "millorar els resultats acadèmics a l'ESO"."Estem molt contents amb el suport de CaixaBank i esperem que pugui donar continuïtat al projecte del pla lector i la biblioteca al llarg del temps", ha afegit.

L'acord es va començar a gestar durant una de les trobades periòdiques que té l'alcalde, Jordi Viñas, amb els responsables dels centres educatius.

"Des de l'Ajuntament treballem també per donar suport a tots els centres educatius i ajudar-los a buscar recursos per millorar les seves instal·lacions i el seu projecte pedagògic. L'educació és un dels pilars del nostre projecte de ciutat i hi estem treballant de forma contínua per millorar-la dia a dia", ha destacat l'alcalde, Jordi Viñas.

La signatura, que es va fer dimecres passat a l'institut, la van protagonitzar el director de l'institut Vallvera, Francesc Simón, Pere Armengol en representació de l'AMPA del centre, la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, i l'Alcalde de Salt, Jordi Viñas. ?


Autor: Redacció


#salt #obrasocial #lacaixa


#salt #obrasocial #lacaixa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...