Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Encesa de llums i Fira de Nadal a Ripoll

El Ripollès  -  28/11/2018  -  16:48

Així la Unió de Botiguers i l'ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de les entitats i associacions, han preparat diverses activitats com a tret de sortida de les festes de Nadal per la setmana del 4 al 10 de desembre


Aj.Ripoll

Aj.Ripoll



Ja és un clàssic que amb l'encesa de llums i la Fira de Nadal, Ripoll doni el tret de sortida al programa d'activitats culturals, comercials i lúdiques del Nadal.

Així la Unió de Botiguers i l'ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de les entitats i associacions, han preparat diverses activitats com a tret de sortida de les festes de Nadal per la setmana del 4 al 10 de desembre.

S'inicia amb l'Encesa de llums de Nadal prevista pel dimecres dia 5 a partir de les 18 h a la plaça de l'ajuntament, continuant amb una cercavila amb la Xaranga "Jaleo Band" i els "Tions" per acabar a la plaça de la Lira amb la inauguració de la Pista de patinatge sobre Gel i xocolatada per a tothom. La recuperació de la pista de gel així com la Campanya Aquest Nadal l'estrella ets tu, forma part de l'estratègia de la Unió de Botiguers i l'Ajuntament per dinamitzar el teixit comercial de la vila durant aquestes festes.

Els dies 7 i 8 tindrem la Fira de Nadal a la plaça de l'ajuntament amb 14 casetes de fusta i una desena de parades de comerços i associacions que oferiran els seus productes. Al llarg dels dos dies es realitzaran tallers, activitats i actes adreçats a diferents públics. Per exemple el dia 7 a les 12 del migdia al Museu Etnogràfic s'inaugurarà el Pessebre Monumental de Toni Colomer que es podrà visitar fins el 7 de gener. El dia 8 al llarg del matí hi haurà una trobada de vehicles clàssics i històrics que s'exposaran a la plaça del Monestir fins a la una del migdia. El mateix dissabte a les 18.30h al teatre Comtal hi haurà una nova edició del Circuit Folc, amb les actuacions de Marcel Làzara i Júlia Arrey , Pau Figueres i els Randellaires.

Aquest només és un tastet de les diverses activitats culturals, festives i de lleure que es faran durant tot el mes de desembre i fins a la diada de Reis, que com és tradicional la majoria són preparades per les entitats i associacions ciutadanes. La programació complerta es difondrà a finals d'aquesta setmana.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...