Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

16 empreses d'Olot signen el conveni de col·laboració per a l'ús de la marca de ciutat

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  28/11/2018  -  20:12

Un total de 16 empreses han signat l’acord de col·laboració per a l’ús de la marca 100% Olot




El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest dimecres 28 de novembre la signatura del conveni del 100% Olot. Un total de 16 empreses han signat l’acord de col·laboració per a l’ús de la marca 100% Olot. Es tracta dAyonow Marketing, CanadàHouse, Casa Massias, Corporis Pilates Studio, Desdecasa, Ferreteria Puig, Fisioon, FisioRespi/Respectum, Fluvià Òptics, Joieria Plana, LEstudi Art de Veu, La Cuina del Mercat, LEsquirol, Merceria Casa Mercè, TotModa by Desigual i TotModa Maite i Anna.

El regidor de Progrés Econòmic Estanis Vayreda agraït a totes les empreses “el compromís amb la ciutat i que feu els possibles per portar arreu el nom d’Olot”. El 100% Olot és la marca de ciutat que permet a les empreses i les entitats mostrar el seu compromís amb els valors i l’essència de ciutat. L’any 2012 va tenir lloc la primera signatura d’acords amb les empreses i entitats que van voler transmetre i ajudar a projectar la imatge d’Olot amb la seva activitat diària. Cadascun dels signants ha escollit la modalitat de marca (100% natural, 100% cultural, 100% esportiu, 100% comercial...) així com l’aplicació al seu producte o servei que s’adequa millor a les seves necessitats.

A dia d’avui i després del sisè acte de signatura, ja són 100% Olot 6 associacions empresarials, 130 empreses i 26 entitats que aposten per utilitzar la marca i donar-la a conèixer, a través de la seva feina i del seu dia a dia, compromesos amb la qualitat, la feina ben feta i el territori. Totes les empreses, es poden conèixer amb més detall a la pàgina web de turisme www.turismeolot.com i http://empresa.dinamig.cat. A nivell global, entre totes les empreses i entitats, s’estan utilitzant 218 modalitats de la marca a partir de 462 aplicacions. La marca més utilitzada és la de 100%Olot i 100%Garrotxa i pel que fa a les aplicacions hi ha més diversitat. De totes maneres, les que més destaquen són l’ús de la marca 100% a la pàgina web (69 empreses), a les xarxes socials (75), als correus electrònics (49) i al material publicitari (47) seguit de la resta d’aplicacions com factura i papereria.

Les empreses i entitats que vulguin convertir-se en 100% Olot poden demanar informació a l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DinamiG) al carrer Tomàs de Lorenzana número 15 o bé al 972 260 152 extensió 1.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...