Notícies més llegides




Política


Girona

La CUP-Crida per Girona reclama una audiència pública sobre el subministrament elèctric a la ciutat

Política  -  29/11/2018  -  18:34

La formació demana un espai públic perquè el govern expliqui tots els punts on hi ha problemàtiques i les gestions que s'estan fent amb Endesa




Aquest matí regidors de la CUP-Crida per Girona han visitat el barri de Font de la Pólvora i s'han entrevistat amb veïns i veïnes afectades per les interrupcions de subministrament elèctric que està patint el sector de Girona Est darrerament. Els regidors han alertat un cop més de la gravetat de la situació i han exigit mesures urgents per part del govern gironí davant d'Endesa.

La CUP-Crida per Girona ha recordat que hi ha diversos barris que estan patint problemes d'aquest tipus en els darrers mesos, i per això han reclamat al govern la celebració d'una audiència pública sobre el subministrament energètic a la ciutat, en què l'alcaldessa doni compte de totes les incidències i problemes estructurals que hi ha en diferents barris de la ciutat, i per explicar quines mesures està duent a terme i té previst impulsar per tal de posar remei a la situació.

Cal tenir en compte que a banda dels barris de Girona Est, des de fa dos dies hi ha problemes de subministrament a Montjuïc, i que en els darrers mesos s'han produït talls i incidències a zones com Sant Daniel, Torre Gironella, Germans Sàbat o Sant Narcís, entre d'altres.

Mesures per a la sobirania energètica

Igualment, des de la formació han exigit al govern que, a banda de solucionar la problemàtica relacionada amb el servei que ofereix Endesa, desplegui un pla de mesures encaminades a la sobirania energètica, com pugui ser la promoció de mecanismes l'autoabastament per part de la ciutadania, així com l'impuls d'infraestructures energètiques de titularitat municipal, o la priorització d'acords amb entitats cooperatives com ara Som Energia.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...