Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell de la Selva organitza una sessió de treball sobre l'habitatge a la comarca

La Selva  -  10/12/2018  -  15:27

La sessió, que es farà el pròxim 14 de desembre, està destinada a responsables polítics i tècnics d'habitatges i serveis socials de poblacions vinculades a l'ens comarcal




El Consell de la Selva organitza una sessió de treball sobre l'habitatge a la comarca de la Selva. Aquesta sessió, que es farà el pròxim 14 de desembre, està destinada a responsables polítics i tècnics d'habitatges i serveis socials de poblacions vinculades a l'ens comarcal.

L'objectiu principal de la sessió és el coneixement, el debat i la reflexió entorn les principals polítiques d'habitatge que s'estan duent a terme en el territori, el grau d'adequació, àmbits d'acció i l'encaix en l'actual situació socioeconòmica. Es tracta de posar en comú respostes i eines que cada municipi pugui prendre en consideració i adaptar a la seva realitat.

El programa de la jornada s'iniciarà amb l'obertura i presentació a càrrec del conseller comarcal d'Habitatge, Martí Nogué, i el cap del Departament d'Atenció de les Persones, Joan Busquets. Seguidament, es parlarà de la Mesa d'Emergència- Programa 60/40, que anirà a càrrec de la directora operativa d'actuacions d'urgència en matèria d'habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau. Un cop finalitzi aquesta ponència serà el torn d'Eduard Colomé que donarà a conèixer el servei d'intermediació en l'àmbit de l'habitatge del Consell Comarcal de la Selva- Guia d'ocupació irregular elaborat per la Diputació de Girona- Empadronament.

En la segona part de la sessió hi intervindrà l'Alícia Garcia, de la Fundació SER-GI que parlarà de la Intervenció en el territori en matèria d'habitatge. En el darrer punt de l'ordre del dia es donaran a conèixer un recull de bones praxis en municipis de la comarca amb la participació d'Anglès –intervindrà l'alcaldessa, Àstrid Desset- i Sils –intervindrà la regidora Mercè Pascual.


Autor: Redacción


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...