Notícies més llegides



Baix Empordà


Torroella de Montgrí

Desmantellat un punt de distribució de marihuana instal·lat en un pis ocupat il·legalment a Torroella de Montgrí

Baix Empordà  -  18/12/2018  -  17:22

El detingut, que té antecedents per delictes contra la salut pública, ha passat avui dia 18 a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal d’Empordà




Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de desembre, a Torroella de Montgrí, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Parlavà (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el mateix 15 de desembre quan el propietari d’un pis, situat a la urbanització Mas Pinell de la població de Torroella de Montgrí, va denunciar l’ocupació del seu habitatge.

Un cop al domicili ocupat els agents van comprovar que de l’interior sortia una forta olor a marihuana. A l’interior van trobar 4834,5 grams de marihuana, 3 segelladores, 4 balances de precisió, 8 caixes d’envasar al buit, sobres de missatgeria urgent i 52 segells per fer enviaments.

Els agents van verificar que efectivament l’immoble havia estat ocupat il·legalment i que, a més, el detingut havia muntat un punt de distribució de marihuana.

Es dona la circumstància que el mateix home va ser detingut el passat mes de desembre com a presumpte autor d’un altre delicte contra la salut pública per fer enviaments de marihuana a nivell internacional per correu ordinari.

El detingut, que té antecedents per delictes contra la salut pública, ha passat avui dia 18 a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal d’Empordà.
 


Autor: Redacció


#torroella #marihuana


#torroella #marihuana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...