Notícies més llegides



+ Notícies


Platja d'Aro

Sallés Hotels celebra la cinquena Recollida Solidària 'Regals que Curen'

+ Notícies  -  04/01/2019  -  16:06

L'activitat, amb col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ha recaptat obsequis i diners per als nens hospitalitzats malalts de càncer


Regals que curen

Regals que curen



Els Reis Mags d'Orient s'han avançat al calendari al Sallés Hotel&Spa Cala del Pi de Platja d'Aro, on avui, amb col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya Contra el Càncer de Girona, s'ha realitzat la recollida solidària de joguines 'Regals que Curen', una campanya que té com a objectiu arrencar somriures als nens i nenes hospitalitzats malalts de càncer. Les persones hi han pogut participar aportant tota mena d'articles, des de llibres, jocs de taula i joguines educatives fins a tauletes electròniques o altres joguets adequats al seu entorn hospitalari. D'altra banda, per a la gent que ho desitgi, l'hotel empordanès també ha ubicat una urna per a les aportacions econòmiques.

Durant tot aquest Nadal les persones han pogut participar en la campanya a través de l'entrega d'un obsequi, que s'ha hagut de deixar al peu de l'Arbre Solidari 'Regals que Curen', situat a l'interior de l'hotel, o mitjançant la citada aportació econòmica. “Amb la vostra col·laboració fareu que la il·lusió de jugar i aprendre sigui també la il·lusió de viure”, subratllen des de l'hotel, complex que també impulsa altres diades altruistes com per exemple la Nit Solidària contra el Càncer, un esdeveniment plenament consolidat que recapta fons per contribuir a la lluita i la investigació contra el càncer i continuar reduint el seu impacte entre els més menuts.


Una campanya global

A més d'omplir de regals solidaris el Sallés Hotel&Spa Cala del Pi, la campanya 'Regals que Curen' també s'ha celebrat a altres hotels del grup Sallés Hotels, com ara el Sallés Hotel Mas Tapiolas, el Sallés Hotel Pere IV, el Sallés Hotel Ciutat del Prat, el Sallés Hotel Málaga Centro i el Sallés Hotel Girona Aeroport.


Autor: Redacció


#salleshotels #recogidasolidaria #regalsquecuren


#salleshotels #recogidasolidaria #regalsquecuren





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...