Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Crespià

Tot a punt per a la XL Fira de la Mel de Crespià

Pla de l'Estany  -  20/01/2019  -  20:42

Els assistents gaudiran de tota mena d'activitats durant el cap de setmana del 23 i 24 de febrer


Fira de la Mel 2019

Fira de la Mel 2019



Una de les fires més populars i tradicionals de les comarques gironines arribarà a la seva 40a edició el proper cap de setmana. A partir de les 12 del migdia del dissabte 23 de febrer arrencarà la Fira de la Mel de Crespià. Després de la inauguració de la Fira i de l'exposició de fotoperiodisme a l'església de Santa Eulàlia, els assistents podran gaudir de l'actuació de 'L'Esbart Dansaire de Fontcoberta' i d'uns tastets de mel a la Capella de Santa Llúcia. També en aquest espai, a partir de les 4 de la tarda, es realitzarà el taller d'espelmes i una xocolatada per a tothom.

La XL Fira de la Mel de Crespià arribarà en el seu punt àlgid el diumenge 24 de febrer. Ben aviat, a les 9 de matí, es celebrarà la 5a caminada popular pel Sender de Ponent. En aquest cas, totes les persones interessades s'hi podran inscriure mitja hora abans de la cursa. Més tard, a partir de les 11 del matí, es farà una actuació castellera a càrrec de la 'Colla Castellera de Figueres'. Al migdia, els visitants també podran assistir a la xerrada sobre 'La Vespa Asiàtica', i a l'Ofici solemne amb l'acompanyament de 'Rossinyolets'.

La Fira de la Mel de Crespià finalitzarà amb l'audició de sardanes de la cobla 'Rossinyolets' i la xerrada col·loqui -a l'església- amb l'autor de l'exposició. Cal recordar que durant tot el dia hi haurà inflables i altres jocs a la pista esportiva, i que totes les activitats seran gratuïtes. Organitzada per la Comissió de Festes i amb el suport de l'Ajuntament de Crespià i la Diputació de Girona, la XL Fira de la Mel de Crespià també oferirà servei de bar i lavabos durant tot el cap de setmana.

 


Autor: Redacció


#firadelamel #crespia #pladelestany


#firadelamel #crespia #pladelestany





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...