Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Tancament puntual de la Piscina de Ripoll per millorar la seguretat

El Ripollès  -  25/01/2019  -  17:17

La setmana del 4 al 10 de febrer la piscina de Ripoll romandrà tancada per tal de procedir a la implementació del sistema de prevenció d'afogaments




Un sistema pioner, que a través d'imatges captades per càmeres situades a l'interior del vas, analitzen a temps real i per mitjà d'un software específic, el fons de la piscina. El Software està connectat a un rellotge intel·ligent que la persona socorrista ha de portar en tot moment. En cas de perill d'ofegament s'activa aquest smartwatch que permet veure nítidament la situació de perill i la ubicació exacte dins el vas de la piscina.

El dilluns dia 11 la instal·lació de les càmeres i software estarà finalitzada. Al llarg d'aquella setmana personal tècnic configurarà el software i es portarà a terme la formació del personal socorrista. Per tant la previsió d'inici de funcionament del Sistema es preveu per finals de febrer.

L' empresa adjudicada és Techie Products & Systems SLU, comercial Catalana de l'empresa AngelEye, que aporta la tecnologia i realitzarà la instal·lació. El cost total de l'obra és de 68.879.25€, dels quals 25.000€ provenen d'una subvenció de la Diputació de Girona, 13.000€ del Consell Comarcal del Ripollès i la resta de l'Ajuntament de Ripoll.

L'Ajuntament demana la comprensió de totes les persones usuàries davant aquest tancament puntual. Afegeix també que la instal·lació d'aquest sistema és una aposta per aportar un plus màxim de seguretat i evitar accidents.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll #piscina





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...