Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Aquesta setmana tindrà lloc una nova trobada dels Pressupostos Participatius d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  11/02/2019  -  15:31

Aquest divendres 15 de febrer a la Torre Malagrida i divendres que ve dia 22 al Cassés




Aquesta setmana tindrà lloc una nova trobada dels Pressupostos Participatius d’Olot. Aquest divendres 15 de febrer a les 18.30h a la Torre Malagrida començarà una nova reunió per debatre i crear accions de millora del sector oest de la ciutat. Divendres que ve 22 de febrer a les 18.30h i al Cassés s’iniciarà una segona reunió on ja s’escolliran les propostes finalistes. Les actuacions de millora també es poden fer arribar a través de la pàgina web participa.olot.cat. Hi ha temps fins aquest dijous 14 de febrer.

Les propostes finalistes es portaran a votació durant la segona quinzena de març. La votació començarà el dilluns 18 de març a les 8h del matí i es tancarà el dimecres 27 de març a les 8h del vespre. Només es podrà votar a la plataforma de votació que es trobarà a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot, tot i que hi haurà punts informatius per ajudar a les persones que tinguin dificultats a l’hora d’escollir les propostes.

Podran votar les persones de més de 16 anys empadronades abans del 30 de gener de 2019 al sector de la ciutat que aquest any participa dels Pressupostos Participatius d’Olot:

Pla de Dalt, Mas Baix, El Cassés, El Xiprer, Les Planotes, Vivendes Garrotxa, Montolivet, Desemparats, l’Eixample Malagrida i La Caixa. Es destinen 100.000 euros perquè les mateixes veïnes i veïns escullin les accions de millora de la ciutat. Cal tenir en compte que, han de ser propostes de competència municipal i amb un cost d’entre 5.000 a 40.000 euros.

Un circuit natural Moixina-Pla de Llacs, les jornades de la dona, mobilitat sostenible, informació dels serveis públics als barris, espai de trobada al parc del carrer Gódua i la nova faràndula de Sant Roc van ser les propostes guanyadores dels primers Pressupostos Participatius d’Olot. L’any passat, van votar 772 persones (un 7,99% del total de les persones cridades a votar).


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...