Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Montserrat Manen i el Salt Gimnàstic premis Tres de Març 2019

+ Notícies  -  12/02/2019  -  13:08

Montserrat Manen és premiada pel compromís amb l'educació i el seu treball per la justícia social a Càritas




El ple del proper dilluns ha d'aprovar els proposats als premis Tres de Març d'enguany, que són Montserrat Manen i Folch i El Salt Gimnàstic Club. Montserrat Manen ha estat proposada pel jurat del premi pel seu compromís en l'educació de moltes generacions de joves del municipi des de la seva feina a l'Institut Salvador Espriu i per la seva tasca per la cohesió i la justícia social, des de Càritas Salt, de la que és presidenta. En el cas del Salt Gimnàstic Club s'ha valorat la seva feina -durant quaranta anys- en l'organització de campionats de gimnàstica en totes les categories i el paper que ha tingut portant el nom de Salt per tot el món.

Montserrat Manen és geòloga de formació i catedràtica en Ciències Naturals. Ha exercit com a professora en diversos instituts de les comarques gironines i al Salvador Espriu de Salt des de 1978. Vinculada com a voluntària a la parròquia de Sant Cugat, el 2001 inicia el servei d'acompanyament a la gent gran, durant dos anys a partir de 2004 va ser secretària de Càritas i fins a 2014 presidenta de l'entitat. Actualment col·labora amb el Centre de Distribució d'Aliments.

El Salt Gimnàstic Club va ser fundat el 1979 i aquest any celebra el seu quaranta aniversari. Dedicat a la gimnàstica masculina i femenina, actualment en formen part més de quatre-cents gimnastes i divuit entrenadors. Competeix en totes les categories en el circuit Català, al campionat d'Espanya de clubs i individual, a la lliga Iberdrola i a diversos opens estatals i internacionals, amb resultats molt remarcables.

Els darrers anys del Salt Gimnàstic ha estat el gran dominador del campionat d'Espanya de clubs, que juntament amb la seva participació a diferents tornejos i campionats organitzats a les instal·lacions de Salt, ha donat un important prestigi a la nostra vila i gran imatge vinculada al món de l'esport.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...