Notícies més llegides




+ Notícies


La Pujada d'euríbor de les hipoteques variables

+ Notícies  -  13/02/2019  -  20:34

El portal comparador Financer Espanya ens suggereix comprovar el total d'interessos, despeses incloses i productes a vincular per analitzar bé totes les opcions abans de tancar el contracte




L'equip de Financer.com, portal dedicat a la comparació d'hipoteques i productes financers, indica que si volem comprar una propietat, hauríem de fer-ho al més aviat possible.

Segons apunten els experts en finances, s'estima que l'índex de referència començarà a pujar més notablement a mitjans d'aquest any.

Dades ofertes pel Banc d'Espanya mostren que euríbor va tancar al gener amb una pujada i va aconseguir el -0,116%; i en comparació amb el mes anterior va pujar -0,129%, la qual cosa suposa un augment de 0,073 punts.

Motiu pel qual, els professionals del sector suggereixen contractar el préstec amb interès fix.
De fet entitats com CaixaBank han deixat d'oferir les hipoteques a tipus variable.
Quines són les millors hipoteques de febrer 2019
Openbank és actualment una de les entitats amb un interès a tipus variable força interessant.
Recentment ha baixat el seu interès i podem trobar la hipoteca a tipus variable a 0.89% TIN + Euribor; incloent-hi l'impost IAJD i el cost del registre de la propietat.

Bankinter ofereix característiques similars, però aquest últim inclou una comissió d'obertura de l'1%.

Segons indica Financer, aquestes dues entitats han trencat tot pronòstic, tot adaptant-se a la nova llei hipotecària han optat per continuar rebaixant l'interès.

¿Quins bancs assumeixen totes les despeses?

Des de finals de l'any passat podem trobar entitats que s'han ajustat a la nova llei i ja assumeixen les despeses associades a la hipoteca.

CaixaBank, va ser de les primeres entitats a llançar el producte hipotecari sense comissió d'obertura i assumint totes les despeses; l'impost d'actes jurídics documentats (AJD), notaria, gestoria; i excepció d'altres entitats la seva oferta hipotecària també inclou les despeses de taxació de l'habitatge.

El producte hipotecari de CaixaBank només inclou un préstec a tipus fix i malgrat tenir un interès elevat (TAE 4,41% fins a 30 anys), cal valorar les altres despeses que ens evitem pagar.

Una altra entitat que també s'uneix a la mateixa estratègia de venda assumint les despeses notarials, gestoria, registre i taxació és ING Direct.

Encara que Financer ens recorda que anteriorment aquesta entitat oferia una hipoteca amb un interès més baix, estant abans a 0,99% + Euribor i actualment a 1,11% + Euribor.

El portal comparador Financer Espanya ens suggereix comprovar el total d'interessos, despeses incloses i productes a vincular per analitzar bé totes les opcions abans de tancar el contracte.

És molt important no prendre decisions precipitades, comparar bé totes les ofertes existents; les comissions extres i sobretot les condicions.
En el cas de contractar una hipoteca a tipus fix és molt recomanable fixar-se bé en la clàusula per devolució anticipada.


Autor: Redacció


#euribor


#euribor





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...