Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

El local municipal de les galeries Carme es convertirà en el gran espai polivalent de les entitats al centre de Palamós

Baix Empordà  -  14/02/2019  -  11:31

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de redistribució dels espais interiors d'aquest local que té una superfície global de 500 m²




Aquesta setmana s'han iniciat les feines de redistribució dels espais interiors del local municipal de les galeries Carme, ubicat en el primer pis de l'edifici situat al carrer de Dídac Garrell i Tauler, 10, en ple centre del municipi.

El projecte ha estat elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós i té com a objectiu convertir aquest equipament de 500 m², en el gran espai municipal polivalent destinat a les entitats del municipi.

Aquest equipament va ser remodelat l'any 2015 i fins ara acollia principalment una sala d'exposicions i d'actes, i dues sales independents i diàfanes. Malgrat l'espai i la ubicació, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent.

El nou projecte que ara s'executa està pensat per donar la màxima polivalència a l'espai que podrà acollir diverses activitats al mateix temps. D'aquesta manera es crearà una gran sala d'actes amb cabuda de fins a 300 persones, que si es requereix, es podrà dividir en dos espais diferenciats mitjançant una mampara. Aquesta sala estarà equipada amb tarima, cadires i taules, així com d'equips de projecció i megafonia.

A banda també s'inclou la ubicació d'una sala de reunions i dos despatxos, així com un magatzem i lavabos. Les obres permetran la instal·lació íntegra de nous tancaments exteriors així com la renovació d'equipaments com ara la climatització de l'espai.

Espai de referència de les associacions
Aquestes noves dependències també seran seu de les àrees municipals que tenen més contacte amb les entitats locals, en aquest cas Ciutadania, Participació, Joventut i Ciutat Educadora.

L'objectiu és el de convertir aquest equipament en un espai de referència de les associacions palamosines, punt de trobada d'aquestes, on realitzar activitats però també on proposar i generar iniciatives.

Les obres de redistribució dels espais interiors del local municipal de les galeries Carme han estat adjudicades a l'empresa Comsa Service Facility Management SAU, per 107.869 euros, i el termini d'execució d'aquest projecte és de quatre mesos.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...