Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona acollirà la VII Jornada de l'Esport Femení el 10 de març

Actualitat Girona  -  15/02/2019  -  14:26

La segona edició de la trobada de debat "Dona un pas per l'esport" tindrà lloc el dijous 7 de març


Presentació Jornada Esport Femení

Presentació Jornada Esport Femení



L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; la representant territorial de l'Institut Català de les Dones a Girona, Fina Surina; el representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona i regidor d'Educació i Espots de l'Ajuntament de Girona, Josep Pujols, i la coordinadora de la jornada, Olga Praderas, han presentat aquest matí la setena edició de la Jornada de l'Esport Femení de Girona i la segona trobada de debat "Dona un pas per l'esport".

La Jornada de l'Esport Femení tindrà lloc el diumenge 10 de març, de 9.30 a 13.30 h, a diferents espais de la ciutat, com són la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, la plaça de Catalunya i el riu Onyar. L'activitat comptarà amb 25 disciplines esportives, pensades per a totes les edats i adreçades principalment a les nenes i a les noies, amb l'objectiu que puguin fer un tastet de totes les modalitats que s'hi oferiran.

Cal destacar també la segona edició de la trobada de debat "Dona un pas per l'esport", que enguany tindrà lloc el dijous 7 de març, de 18.15 a 20.30 h, a l'escola EUSES de Salt. El lema de la sessió d'aquest 2019 serà "Exercici físic i esport: tot és saludable?".

"En el tema de la dona tenim una assignatura pendent, i a més de ser una jornada per fer esport aquesta serà una acció reivindicativa i de visibilització de les dones en el món de l'esport", ha remarcat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Per la seva banda, el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas, ha remarcat la importància d'incorporar enguany el ciclisme adaptat dins de les activitats que s'oferiran, ja que "d'aquesta manera s'afegeix el valor de la integració dins la diversitat de valors que formaven ja part de la Jornada de l'Esport Femení fins ara".

La representant territorial de l'Institut Català de les Dones a Girona, Fina Surina, ha posat èmfasi en el fet que les dues activitats, la jornada i el debat, tenen lloc al voltant del Dia Internacional de les Dones i que "es tracta ja d'un projecte consolidat pel qual ens hem de felicitar".

Els principals objectius de la jornada són potenciar la pràctica de totes les disciplines esportives i crear un espai de visualització, d'iniciació i de reconeixement; trencar estereotips envers algunes disciplines considerades "no femenines"; destacar la pràctica esportiva com a espai de transmissió de valors individuals i col·lectius; o reflexionar sobre els beneficis de la pràctica esportiva, els hàbits alimentaris i la qualitat de vida, entre altres.

Enguany es mantindran les activitats paral·leles per arribar a totes les franges d'edat, com la sortida amb les GiRunneres, l'entrenament de Team Training, la sessió de respiració i estiraments, pilates per a esportistes o la intervenció de dansa, que estan obertes a tothom.
 


Autor: Redacció


#girona #esportfemeni


#girona #esportfemeni





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...