Notícies més llegides




Política


Blanes

Esquerra de Blanes presenta una llista a les municipals per 'canviar la ciutat i la forma de governar-la'

Política  -  16/02/2019  -  16:01

És una candidatura paritària, oberta a la ciutadania i a construir i liderar "governs plurals" i forts


ERC Blanes

ERC Blanes



Esquerra de Blanes ha escollit aquest divendres al vespre la llista de 31 noms que acompanyaran l'alcaldable i regidor Àngel Canosa en la candidatura per a les eleccions municipals del 25 de maig, una llista que, segons la formació, treballarà per "canviar el model de ciutat i la forma de governar-la".

La llista electoral per als comicis locals ha sorgit de l'assemblea oberta a militants, simpatitzants i amics que va reunir unes 50 persones celebrada al restaurant Abrasas, al barri de Mas Torrent-Quatre Vents. S'hi ha presentat una proposta de llista que ha estat aprovada per unanimitat, sense cap vot en contra.

A més de Canosa, que ja va ser el candidat republicà a l'alcaldia de Blanes l'any 2015, la llista l'integren una trentena d'homes i dones en alternança, una llista cremallera que, a més de complir els requisits de paritat del partit, vol ser una aposta per la igualtat social. Els cinc primers noms són Canosa, Olga López, Albert Sanz, Marina Vall-llosada i Carlos Garzón i la resta s'aniran presentant els propers dies.

"Es tracta d'una llista també que integra harmònicament altres eixos d'igualtat: incorpora nova ciutadania, professions i edats diverses, procedència geogràfica molts dels barris de la nostra Vila... Una llista que recorre el teixit social, cultural, empresarial, sindical, feta per treballadors i treballadores de sectors diversos, des de la Nylstar a petits empresaris de Blanes", assenyala la formació, que detalla que ha estat oberta a la ciutadania per incorporar tant militants com independents.

És, segons els republicans, "una llista que té una vocació de suma social i vol ser una representació estricta del Blanes plural, treballador, emprenedor i republicà, amant del diàleg i de la participació com a mecanismes de partida i d'arribada en la definició de la ciutat i en la gestió de les seves necessitats, així com en la projecció i canvi de models econòmics i socials que facin de Blanes un vèrtex a tenir en compte entre les ciutats amb més qualitat de vida de Catalunya".

El candidat, Àngel Canosa, destaca que és "una llista solvent i preparada, amb gent capacitada per encapçalar un projecte polític amb lideratge des del govern de l'Ajuntament de Blanes. Aquesta llista aspira a governar la ciutat i a fer-ho amb un programa pensat, treballat i mesurat, amb tota la gosadia política i tot el pragmatisme i el realisme des de la plena consciència que caldrà governar amb més gent i més opcions ideològiques".

"Des del 2015 Blanes vota amb molta pluralitat i això vol dir que hem de ser conscients que haurem de construir governs plurals. Aquesta llista es compromet a teixir governs forts", apunta.

"Reclamem la confiança de la ciutadania perquè siguem nosaltres qui l'encapçalem des d'una òptica d'esquerres, de respecte als drets civils individuals i col·lectius, i d'estricta aplicació de valors democràtics com a eix vertebral de la convivència ciutadana. I, sobretot, des d'una clara voluntat de construir lideratges col·lectius perquè Blanes canviï en un projecte ciutadà, econòmic i social potent i de futur", subratlla l'alcaldable sobre una llista compromesa a pedalar perquè "Blanes esdevingui una de les ciutats republicanes més visibles i això vol dir feina, feina amb criteri i feina amb determinació perquè cada vegada més gent se sumi al projecte republicà".


Autor: Redacció


#erc #municipals #blanes


#erc #municipals #blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...