Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

El PSC de Salt avisa que el govern d'ERC haurà de fer un Pla Econòmic i Financer en menys d'un mes

+ Notícies  -  21/03/2019  -  18:05

L'alcaldable de Salt Joan Martín Puntada assegura que és el tercer any consecutiu que incompleixen les normes de solvència o d'estabilitat


Aj.Salt

Aj.Salt



El PSC de Salt avisa que «en menys d'un mes, Salt haurà d'aprovar un altre Pla Econòmic i Financer gràcies a la poc curosa gestió d'ERC en la regidoria d'Hisenda». «La gestió d'ERC al govern de Salt obliga a fer aquest nou pla i és el tercer any consecutiu que s'han incomplert les normes de solvència o d'estabilitat financera», lamenta l'alcaldable de Salt, Joan Martín Puntada. «El primer i el segon any d'ERC i IPS-CUP van tancar amb problemes en el romanent de tresoreria i el 2018 han incomplert la regla de despesa», van dir els socialistes.

A més, Joan Martín lamenta que «el govern de Jordi Viñas ha incomplert la regla de despesa per l'excés de multes que ha imposat». Els socialistes recorden que «es van pressupostar uns ingressos de 2,1 milions d'euros i en el pressupost de 2018 s'han tancat amb uns drets reconeguts de prop de 6 milions d'euros, que ha fet augmentar la despeses de gestió». «Algú hauria de reflexionar sobre com es gestiona l'Ajuntament de Salt», va advertir.

El líder del PSC a Salt també pregunta si «el govern de Salt ha fet alguna amortització extraordinària de deute durant tot el mandat o simplement s'ha dedicat a pagar el que devia». En aquest sentit, Joan Martín Puntada recorda que «qualsevol família de Salt que paga la quota de la hipoteca, al final de l'any ha reduït el deute i ningú els hi diu que mereixen el Nobel d'Economia». Va advertir a ERC que seria millor «no fer triomfalisme amb un deute real del 48,44%, fent creure que és del 38%».
 


Autor: Redacció


#salt


#salt #psc #erc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...