Notícies més llegides




Esports


Figueres

La UE Figueres trenca la mala ratxa amb una valuosa victòria contra la Grama

Esports  -  24/03/2019  -  15:49

La Unió guanya per la mínima després de tretze partits sense vèncer


UE Figueres

UE Figueres



La Unió Esportiva Figueres ha trencat aquest migdia una ratxa de tretze partits sense guanyar i, gràcies a un gol de Ritxi, ha sumat avui una victòria importantíssima contra la Fundació Esportiva Gramanet, un rival directe.

Els figuerencs han fet un gran partit a Santa Coloma de Gramenet, ha dut la iniciativa durant la segona meitat i, a més del gol, ha fet un travesser i un pal. Just després del 0 a 1, el porter David Aroca ha evitat l'empat de la Grama.

Els equips se n'han anat al descans a Santa Coloma amb el 0-0 inicial. El Figueres ha fet un bon primer temps, amb una bona ocasió amb una rematada de cap de Sergio Álvarez. Els locals han avisat amb Buba i Padilla, però Aroca ha estat encertat.

La segona part ha començat amb un Figueres molt endollat. Els jugadors de Xavi Agustí han portat el pes del joc i han disposat de dues clares ocasions per avançar-se en els primers minuts mitjançant Álvaro i Sergio Álvarez. També ho ha tingut a tocar Pol Tarrenchs.

Finalment el premi a la insistència i al bon joc de la Unió ha arribat en el 77. Ritxi ha rebut la pilota, l'ha conduït amb molt de criteri i, ja dins l'àrea, ha xutat al pal dret de Caleb i la pilota ha arribat al fons de la xarxa. La FE Grama hauria pogut empatar gairebé a continuació amb un xut molt perillós de Padilla dins l'àrea que Aroca ha aturat (78).

Els alt-empordanesos han intentat mantenir el màxim temps possible la possessió de la pilota en el tram final per evitar la reacció dels de Santa Coloma, que només han inquietat Aroca en una passada a Cristóbal que el davanter local ha desviat amb la punta de la bota. Víctor Valverde ha intentat ampliar el marcador pels figuerencs en el descompte, però el xut ha estat massa alt.

Amb el 0 a 1, la Unió agafa aire fora del descens, places on queda la Grama, que depenent de la resta de la jornada quedarà a 7 o 8 punts de la permanència.

L'entrenador de la UE, Xavi Agustí, ha destacat que és una "victòria molt important" de cara a la classificació, però que sobretot està content perquè feia dines que "ens tocava rebre els tres punts i no havíem estat prou encertats". "Això ha de ser un punt de partida", ha reblat el tècnic, que ha lloat la constància de l'equip.

"Tot i els moments que estàvem passant, hi han continuat creient. Són jugadors que volen jugar a futbol, que no els crema la pilota i l'aposta ha estat sempre la mateixa", ha continuat, assenyalat que per fi ha arribat l'anhelat gol.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...