Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona inicia una prova pilot per il·luminar edificis municipals

Actualitat Girona  -  25/03/2019  -  19:03

Es començarà avui a la seu principal del consistori a la plaça del Vi, i es vol així posar en valor espais que destaquen pel seu valor arquitectònic, social o de servei al ciutadà




L'Ajuntament de Girona començarà avui al vespre una iniciativa per il·luminar edificis públics i escultures de la ciutat, per posar de relleu la seva singularitat i també el seu valor arquitectònic, social o de servei al ciutadà. També es pretén així realçar-los com un atractiu més de la ciutat, tant per als veïns i veïnes com també per als visitants, tal com es fa també en molts altres municipis i com també han posat de manifest ciutadans i entitats de Girona.

La iniciativa començarà amb una prova pilot a la seu principal de l'Ajuntament de Girona, a la plaça del Vi, on ja hi ha la infraestructura tècnica necessària atès que la façana s'il·lumina de diferents colors en dates singulars, com a mostra de suport per a col·lectius o per commemorar dies internacionals. És el cas, per exemple, del Dia Mundial contra el Càncer, el Dia Mundial de Sensibilització sobre l'Autisme, el Dia Mundial contra la Sida, o del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, entre d'altres. Precisament per evitar qualsevol confusió amb cap dels colors d'aquestes jornades, la il·luminació es farà de color groc. Les hores d'il·luminació coincidiran amb les hores en què hi ha obert l'enllumenat municipal.

De moment s'ha encarregat la viabilitat de tirar endavant amb aquesta iniciativa als edificis de la Mercè i de la Casa Pastors.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...