Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Torna 'De cap al cabàs', la campanya de Banyoles per promoure el mercat dels dimecres

Pla de l'Estany  -  28/03/2019  -  15:55

Se sortejaran xecs-regal per comprar als comerços de Banyoles i entrades per al festival (A)phònica




La campanya del mercat 'De cap al cabàs', organitzada per l'Ajuntament de Banyoles, torna aquest any amb imatge renovada i amb l'objectiu de dinamitzar el mercat setmanal a la ciutat. Durant la campanya, que es portarà a terme aquest mes d'abril, se sortejaran xecs-regal per comprar als comerços de Banyoles i entrades per al festival, a més de regalar bosses per als clients que comprin al mercat.

Com en la campanya anterior, durant els quatre dimecres d'abril es repartiran un total de 480 bosses exclusives reutilitzables. La bossa, de la que se'n repartiran 120 cada dimecres, es produeix als centres penitenciaris catalans en el projecte Made in Cire (Centre d'Iniciatives per a la Reinserció).

Per aconseguir la bossa, els clients del mercat s'hauran de dirigir al punt d'informació on se'ls lliurarà un carnet per poder-hi participar. Per cada compra que facin al mercat rebran un adhesiu. Una vegada obtinguin dos adhesius (un d'alimentació i un altre per complements, roba o llar), s'hauran de dirigir a la parada de l'Ajuntament, que estarà situada cada dimecres davant l'edifici de Cal Moliner, i rebran la bossa. Cada dimecres es repartiran 120 bosses fins a exhaurir existències

A banda de la bossa, cada setmana se sortejarà també un xec-regal per valor de 100€, per comprar als establiments associats a l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, a més d'entrades dobles per als concerts de pagament del Festival (A)phònica. Per participar als dos sortejos, caldrà dirigir-se al punt d'informació de la Plaça Major on es repartiran les butlletes. Els sortejos es faran cada dimecres, mentre duri la campanya. Cada dimecres es regalaran també 25 vals d'aparcament per al pàrquing privat de la plaça de les Rodes.

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Joana Vilà, ha explicat que amb aquesta campanya "volem dinamitzar el mercat i reforçar a la vegada el seu rol dinamitzador del comerç i dels serveis al centre de Banyoles". A més, Joana Vilà ha afegit que "el fet de regalar les bosses reutilitzables elaborades pels centres penitenciaris ajudem a visualitzar la seva feina, a més de fer una tasca social".

Per a la difusió de la campanya s'ha elaborat material específic que es distribuirà en diferents punts de la ciutat per promoure-la. 'De cap al cabàs' es farà els dies 3, 10, 17 i 24 d'abril i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, l'(A)phònica Festival de la Veu de Banyoles i l'empresa Salvador Serra.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...