Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Ripoll, seu de la presentació de l'exposició PIRIBUS 'Viatge al cor dels Pirineus'

El Ripollès  -  29/03/2019  -  18:16

L'educació ambiental i el patrimoni 'natural, cultural, turístic' són els protagonistes d'aquesta exposició que recorrerà 32 etapes per Catalunya, Andorra, Aragó, Navarra i França




Aquest divendres 29 de març, els professionals del projecte ADNPYR han presentat el PIRIBUS, una exposició itinerant i interactiva que pretén mostrar i recollir part de la identitat i de l'ADN del Pirineu. El Piribus és un projecte Interreg POCTEFA finançat per la UE en un 65% mitjançant el Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.

La presentació, destinada a les 65 entitats de la Xarxa d'Educació Pirineus Vius, que seran les coordinadores educatives en els programes d'activitats durant els 20 mesos que el bus estarà en funcionament. L'objectiu del PIRIBUS és sensibilitzar i posar en valor la identitat d'un territori de muntanyes a través del seu patrimoni. En un espai expositiu mòbil de 72 m2 i amb un variat programa d'activitats adreçades a tots els públics, mostrarà part del patrimoni pirinenc a través de diversos mòduls i també recollirà testimonis i punts de vista dels seus habitants. Es farà a través de dispositius de visió de 360 °, pantalles tàctils i sonores, o la manipulació de mostres i objectes.

L'educació ambiental i el patrimoni 'natural, cultural, turístic' són els protagonistes d'aquesta exposició que recorrerà 32 etapes per Catalunya, Andorra, Aragó, Navarra i França entre 2019 i 2020. Després de la presentació a la nostra vila, marxarà cap a Tudela 'Navarra' on començarà la 1a etapa que tindrà lloc de l'2 al 14 d'abril. A Ripoll es podrà visitar des del 4 de novembre fins al 18 de novembre de 2019. S'oferiran visites, activitats, tallers i sortides gratuïtes per als centres educatius de la comarca i al públic general.

Demà dissabte 30 de març aprofitant que està instal·lat a la vila, es podrà de visitar de forma lliure a partir de les 10 h i fins a les 19 h. Les visites guiades seran a les 11h, les 12.30h, les 17h i les 18.30h i, a partir de les 16:30 h, hi haurà tallers familiars i Gran Joc dels Supervivents dels nostres rius.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...