Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

La nova L9 que connecta Salt i la UdG s'utilitza una mitjana de 262 viatgers al dia de dilluns a divendres

+ Notícies  -  11/04/2019  -  15:49

Durant els primers 6 mesos i mig de funcionament ha sumat un total de 41.914 viatgers i una cinquantena d'estudiants es beneficien del descompte del 40% a la T-Mes que ofereix l'Ajuntament




La nova línia L9 que connecta directament Salt amb la Universitat de Girona ha tingut una molt bona acceptació per part dels usuaris. Durant els sis primers mesos i mig d'activitat (setembre-març) la línia s'ha utilitzat una mitjana de 262 viatgers/dia de dilluns a divendres.

El darrer més de març ha estat el que més viatger ha tingut durant aquest període inicial amb un total 7.881 i una mitjana diària de 303 viatgers al dia.

Segons les dades facilitades per l'ATM de Girona, durant aquests mesos s'han registrat un total de 41.914 viatgers amb una mitjana estable mensual que se situa entorn els 6.000 viatges mensuals.

La línia, que treballa amb una freqüència diària d'una hora, aglutina entorn el 26% dels viatgers entre les 7:00 i les 9.00 hores; i un altre 26% entre les 13:00 i les 16.00 hores.

El regidor de Mobilitat, Toni Vidal, ha destacat que «l'aposta per connectar directament els estudiants amb el campus de Montilivi ha estat un gran encert vist les dades obtingudes durant aquests primers mesos».

«Seguim treballant i estudiant noves propostes que ajudin a millorar la mobilitat i la connexió de la nostra ciutat amb l'àrea metropolitana», ha afegit el regidor.

Amb la posada en funcionament de la nova línia, l'Ajuntament també va impulsar descomptes del 40% pels abonaments de la T-Mes amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat i la mobilitat amb transport públic. Actualment una cinquantena d'estudiants són beneficiaris d'aquest abonament.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...