Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Zumba contra el càncer a Tossa

La Selva  -  12/04/2019  -  09:34

L'Ajuntament organitza una activitat lúdico-esportiva solidària durant la Setmana Santa amb la presència de Jéssica Expósito




L'Ajuntament de Tossa, en col·laboració amb la Unió de Botiguers, organitza els propers divendres 19 i dissabte 20 d'abril unes masterclass de zumba a benefici de l'Hospital Pediàtric Sant Joan de Déu, que combat el càncer infantil.

I és que en plena Setmana Santa, Tossa serà la capital de la zumba. Tant el divendres com el dissabte, a partir de les 17:30h. a l'Avinguda Costa Brava, es portarà a terme una masterclass a càrrec d'una desena d'instructors, entre els quals hi haurà la popular i reconeguda Jéssica Expósito. L'activitat és gratuïta per a tothom els dos dies.

El regidor d'Esports, Ignasi Sallés, explica que "es tracta d'una activitat lúdic-esportiva solidària que complementarà tot el que es pot fer a Tossa durant la Setmana Santa, època de l'any que el municipi ja s'activa del tot". Sallés afegeix que "esperem que tothom ho gaudeixi i es puguin recollir molts donatius a benefici de l'hospital" i, finalment, convida "a tothom a gaudir de Tossa aquell cap de setmana assistint també a l'espectacle de llum i so "Tossa Font de Llum" que es projectarà a les muralles".


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...