Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Dilluns vinent comencen les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Modern

Actualitat Girona  -  12/04/2019  -  13:55

Les actuacions comportaran afectacions puntuals en la mobilitat i el trànsit dels carrers del Portal Nou i Nou del Teatre




Dilluns vinent, dia 15 d'abril, comencen les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Modern. Les actuacions, que tenen una durada prevista de 18 mesos, tenen com a objectiu fer de l'equipament un referent en la dinamització de la indústria cultural i creativa de la ciutat i del territori, ja que serà la seu del nou centre d'arts i creació de Girona.

Del 15 al 23 d'abril, es portarà a terme la fase de preparació de l'obra, durant la qual no hi haurà afectacions per als veïns i veïnes de la zona. A partir del 23 d'abril s'iniciarà la fase d'enderrocs, que té una durada prevista de dos mesos. En aquest període, la runa s'evacuarà pel carrer Nou del Teatre i els subministraments de materials es faran des del carrer del Portal Nou.

Això comportarà algunes afectacions per a la circulació de vehicles, ja que en determinats moments s'haurà de tallar el trànsit d'aquests dos carrers i l'accés des del carrer del Portal Nou fins a l'antic Cinema Modern es farà en direcció contrària. Des de l'Ajuntament de Girona s'anirà informant puntualment als veïns i veïnes dels canvis de circulació i les afectacions en la mobilitat que puguin comportar les obres.

L'empresa adjudicatària de les obres és OSG Serveis Grup SLU per un import d'1.801.370,81 euros (IVA inclòs). El projecte preveu intervenir sobre 2.401,80 metres quadrats, que és la superfície construïda del conjunt actual del Modern. L'edifici està dividit en quatre plantes més la planta baixa, que serà el punt d'entrada a l'edifici des del carrer Nou del Teatre i que permetrà l'accés a les escales i a l'ascensor.

L'objecte d'aquest contracte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació. El 50% de l'objecte d'aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.


Autor: Redacció


#girona #cinemamodern


#girona #cinemamodern





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...