Notícies més llegides



Alt Empordà


Empuriabrava

Empuriabrava acollirà el 5 de maig un festival per a persones amb discapacitat

Alt Empordà  -  15/04/2019  -  17:49

Hi haurà tallers i activitats per mostrar l'oferta d'oci i esport inclusiu de la Costa Brava


Presentació Festival la Vida sin Límites

Presentació Festival la Vida sin Límites



El passeig marítim d'Empuriabrava acollirà el 5 de maig el festival La vida sin límites, una cita dedicada a les persones amb discapacitat. La iniciativa, promoguda per l'entitat La vida sin límites amb el suport de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, el Patronat de Turisme, el grup Mifas i diverses associacions oferirà diverses activitats tota la jornada, obertes a tothom i gratuïtes.

Amb l'objectiu de visibilitzar el col·lectiu amb diversitat funcional i compartir experiències, sota el lema "No hi ha barreres per ser feliç!" s'han programat tallers creatius i concerts però també demostracions de ballarins o jugadors de bàsquet en cadira de rodes, excursions amb handbike o un sorteig d'experiències.

En les activitats també hi participaran futbolistes, lluitadors, jugadors d'escacs i altres atletes amb habilitats especials, a més de gossos guia i escoles eqüestres amb programes de rehabilitació. Els assistents també rebran informació de tota mena de serveis per a persones amb diversitat funcional que faciliten la pràctica d'una vida i un oci independent.

Tot, expliquen els organitzadors, per augmentar la consciència sobre el col·lectiu i fer un petit tastet de l'ampli ventall de propostes d'oci i esport inclusiu que ofereixen les comarques gironines i sobretot la Costa Brava. L'objectiu és que esdevingui una cita de referència i tingui continuïtat.

L'alcalde Salvi Güell ha explicat que "quan els responsables de l'entitat La Vida sin Límites van venir a presentar-nos el projecte no vam poder més que estar al seu costat. Col·laborar amb actes d'aquest caire com a Ajuntament és molt necessari per fer visible i aportar el nostre gra de sorra per fer la vida més fàcil a persones amb diversitat funcional. Esperem que aquesta primera edició sigui un èxit i que tingui continuïtat."

Per la seva banda, el president de Mifas, Albert Carbonell, ha assenyalat "que des de Mifas es dona suport al Festival i que col·laboraran amb l'organització de diversos tallers. Destaquen l'oportunitat que tothom pugui compartir i gaudir conjuntament de les activitats".


Autor: Redacció


#empuriabrava


#empuriabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...