Notícies més llegides



Política


Blanes

ALONSO-CUEVILLAS: 'L'abandonament de l'Estat en matèria de platges, passejos i camins de ronda és un escàndol'

Política  -  16/04/2019  -  13:59

El cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol, recorda a Blanes una problemàtica que afecta municipis on el turisme és un sector econòmic clau




El cap de llista al Congrés per Girona en les eleccions del 28 d'abril, Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol, ha destacat avui que "la infrainversió, abandonament i deixadesa a la qual ha estat sotmesa Catalunya i especialment les comarques gironines en els darrers anys per part de l'Estat espanyol és un escàndol" que "exemplifica perquè Catalunya ha d'esdevenir una República". Alonso-Cuevillas ha fet aquestes declaracions des de Blanes, porta d'entrada de la Costa Brava, i on és una constant, com en d'altres municipis de la zona, tant la problemàtica de la regeneració de les platges després dels temporals, com la de s'Abanell, i del mateix passeig com la manca de manteniment dels camins de Ronda, que depenen de Costes, al Ministeri de Medi Ambient.

"Ja n'hi ha prou de negociar pressupostos i inversions que després mai no arriben. L'única sortida, tant per als que són independentistes com per als que no ho són, és ser República per poder solucionar des de Catalunya tots els problemes del nostre territori, que aquí especialment afecten platges i camins de ronda, reclams turístics que són font de riquesa", ha remarcat Alonso-Cuevillas. "

El número 1 al Congrés per Girona també ha tingut un record per Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, que avui dimarts fa 18 mesos que són empresonats.


Autor: Redacció


#blanes #juntsxcat


#blanes #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...