Notícies més llegides




Política


Amer

CUEVILLAS: “Pels nostres presos, pels nostres exiliats. Per tots ells, fem-ho possible. Diumenge omplim les urnes de vots a Junts per Catalunya”

Política  -  26/04/2019  -  18:29

El cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas, ha acabat la campanya visitant Amer, poble d’origen del president Carles Puigdemont


Avui a Amer

Avui a Amer



El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona en les eleccions del proper diumenge, Jaume Alonso-Cuevillas, ha tancat aquest divendres la campanya a les comarques gironines visitant Amer, poble d’origen del president Carles Puigdemont. Acompanyat per l’alcaldessa, Maria Rosa Vila, i altres candidats al Congrés i al Senat Josep Maria Cervera, Teresa Casademont o Joan Bagué, Alonso-Cuevillas ha remarcat el caràcter simbòlic d’acabar la campanya en aquest municipi de la Selva. “El primer dia de campanya, fa dos divendres, vaig visitar Soto del Real per reunir-me amb els tres altres caps de llista de JuntsxCat al Congrés, Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez,, que són a la presó. Avui, a Amer, volem tenir un record per als exiliats i les seves famílies, que pateixen molt. Com va dir Jordi Sánchez fa uns dies, exili i presó són dues cares de la mateixa moneda, la de la repressió. Una repressió que venim patint des de fa més d’un any i mig”, ha recordat.

 El cap de llista de JuntsxCat ha demanat el vot dels gironins per darrera vegada en aquesta campanya. “Tots junts, amb els nostres presos polítics, amb els exiliats i amb Carles Puigdemont com a president legítim de Catalunya al capdavant som imbatibles i ho saben. Perquè és a ell a qui li tenen por, perquè representa la transversalitat del nostre moviment, la unitat de l’independentisme i la garantia que és imparable. Per tots ells, fem-ho possible. I fem-ho junts. Diumenge, omplim les urnes de vots a Junts per Catalunya”, ha subratllat.

 “Nosaltres no volem demanar perdó per l’1 d’octubre, nosaltres n’estem orgullosos, perquè l’1 d’Octubre va ser el dia que vam començar a guanyar i l’Estat va començar a perdre”, ha recordat Alonso-Cuevillas, que ha afegit que “volem ser independents perquè el que tenim clar és que no volem viure en un estat demofòbic i autoritari.Tenim un Estat que està disposat a utilitzar tot el seu poder legal, il·legal i clavegueral, i amb aquesta repressió no ens deixen cap altre camí”, ha indicat el candidat.

 Alonso-Cuevillas ha fet balanç de la campanya, durant la qual ha visitat totes les comarques i s’ha referit als greuges i als incompliments reiterats dels governs del PP i PSOE en infraestructures i projectes com la N-II, fer arribar el TAV a l’aeroport, la deixadesa del litoral gironí, la situació de la línia de tren de Ripoll i Puigcerdà o els passos a nivell de Flaçà i Figueres. Una llista d’inversions llargament reivindicades que serveixen per evidenciar que “negociar la independència és l’única sortida”.


Autor: Redacció


#amer #campanya #juntsxcat


#amer #campanya #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...