Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles amplia l'activitat 'Juguem' a la nit

Pla de l'Estany  -  02/05/2019  -  21:47

Aquest dissabte la Plaça Major s'omplirà de jocs de taula moderns, jocs de construcció, espais d'experimentació i joc lliure per als més petits i jocs moderns per als més grans




El 'Juguem', la jornada de jocs al carrer organitzada per les AMPES de Banyoles i el Servei d'Educació, s'ampliarà aquesta any per primera vegada fins a la nit. La jornada, que es farà aquest dissabte 4 de maig a la Plaça Major, s'allargarà fins a les 12 de la nit amb l'objectiu d'ampliar els públics participants.

L'activitat 'Juguem' se celebra com a tancament del cicle 'Eduquem en família', que s'organitza durant el curs escolar. Aquest dissabte la Plaça Major s'omplirà de jocs de taula moderns, jocs de construcció, espais d'experimentació i joc lliure per als més petits i jocs moderns per als més grans.

'Juguem' és una activitat pensada per a totes les edats perquè hi participin tant petits i joves com adults i famílies, posant en valor el joc com a eina educativa. En aquest sentit, des de l''Eduquem en família' i el Servei d'Educació de l'Ajuntament s'ha volgut ampliar aquest any la jornada fins a les 12 de la nit amb l'objectiu d'arribar a més públics i trencar mites al voltant dels jocs de taula moderns.

L'activitat començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Major. Fins a les 8 del vespre, i amb el suport de Ludus Mundi, hi haurà jocs per a totes les edats. A partir de 2/4 de 8 i fins a les 9 del vespre, hi haurà jocs amb música amb Dani Guijarro. I fins a les 12 de la nit, s'iniciarà el 'Juguem de nit' amb jocs de taula moderns tant per a joves com per a adults.

A la jornada, hi participaran també els bars de la Plaça Major que oferiran descomptes per sopar als participants.

'Juguem' forma part del cicle d'activitats per a famílies 'Eduquem en família', organitzat per les associacions de pares i mares d'alumnes de les escoles de Banyoles i el Servei d'Educació de l'Ajuntament.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...