Notícies més llegides




Política


Blanes

ERC de Blanes, al costat dels animals i els seus drets

Política  -  12/05/2019  -  11:34

El grup municipal té previst impulsar una regidoria específica que vetlli per la defensa dels animals al municipi selvatà


ERC

ERC



El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Blanes estarà al costat del benestar dels animals. Així ho assenyala la formació en el decàleg de les seves "idees fortes" del programa electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, on assenyala que "Blanes ha de ser una ciutat amable amb els animals, entre altres coses perquè la seva ciutadania majoritàriament ho exigeix". "Ha de ser amable amb la cura i convivència dels animals de companyia, tot integrant polítiques de conscienciació, de difusió i sensibilització quant als drets, amb infraestructures que facilitin la integració convivencial entre animals i humans", afegeix el grup blanenc.

En aquest sentit, ERC de Blanes avança que una de les seves prioritats en aquest camp és la creació d'una "regidoria específica" on hi hagi "una coordinació entre departaments per a aquest àmbit que assumeixi els lligams que aquest entorn manté amb la salut pública, els serveis socials, l'educació o la seguretat pública". Sobre això, el Diari de Girona avança en l'edició d'aquest diumenge, 12 de maig, que pren força la creació d'una regidoria de Benestar Animal, un projecte proposat de l'advocada i portaveu de la Comissió de Dret Animal del Col·legi d'Advocats de Girona i número 4 de la llista republicana a Blanes, Marina Vall·llosada.

L'advocada, especialista des de fa anys en defensar els drets dels animals i vinculada amb PACMA -en va ser col·laboradora- i amb les associacions Sa Gatonera -en va ser presidenta- i Progat Blanes, reconeix que el partit "es va prendre molt bé" la seva proposta de crear una nova regidoria centrada en els animals i la seva convivència, una àrea que tindria múltiples deures immediats damunt la taula, entre els quals la competència i el benestar dels gats de carrer i gossos; el control de la població de coloms i gavines; la sensibilització a la població sobre l'abandonament dels animals o la necessitat de col·locar xips als gossos i gats domèstics.

Respecte pels hàbitats naturals

D'altra banda, a la seva llista de deu 'idees força', ERC de Blanes remarca que cal ser "molt curosos a respectar els hàbitats naturals de la fauna i la flora salvatge i els entorns naturals protegits, com ara els espais de Blanes integrats en la Xarxa Natura 200".


Autor: Redacció


#erc #animals #blanes


#erc #animals #blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...