Notícies més llegides



Política


Amposta

Puigdemont: “Anem a Europa a aconseguir la llibertat col·lectiva de tots nosaltres i a defensar i reforçar la democràcia dels millors valors d’Europa”

Política  -  12/05/2019  -  18:06

El conseller Puigneró sentencia que "Catalunya comença a cadascun dels nostres ajuntaments, i arriba fins a Europa, que és on haurem de defensar la victòria de l'1 d'octubre"




Junts per Catalunya ha realitzat l'acte central de les Terres de l'Ebre a Amposta aquest diumenge al migdia. El president Puigdemontha intervingut per videoconferència des de Waterloo i ha assegurat que la candidatura de Junts per Catalunya – Lliures per Europa lluitarà per "defensar i reforçar la democràcia i les llibertats col·lectives del país. Perquè no només estan amenaçats els nostres drets i llibertats, sinó els drets de tots els catalans". "Volem un estat que no incompleixi la normativa europea. Volem un estat veritablement democràtic que faci del benestar i el progrés de les persones la seva prioritat", ha defensat. En aquest sentit, Puigdemont ha apel·lat a l'Europa dels valors de pau i llibertat i els ha instat a agafar com a referència l'organització del referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya: "Cada vegada que ens hem posat a prova com a país, la societat catalana ha mostrat un grau de maduresa, de pau i civisme que fan que sigui una de les millors cares d'Europa".

Finalment, Puigdemont ha fet referència als greuges a les Terres de l'Ebre, com la regressió del Delta de l'Ebre o la imposició d'aranzels per limitar les importacions a la Unió Europea de cítrics de Sud-àfrica, el Marroc o Egipte, que han comportat una greu crisi pel sector del cítric a les Terres de l'Ebre. "Vosaltres sabeu més que ningú que cal ser forts a Europa", ha reblat.

El conseller d'Administració Pública i Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha intervingut en l'acte amb un discurs amb una doble referència a les properes eleccions, en clau municipalista i europea: "Catalunya comença a cadascun dels nostres ajuntaments, i arriba fins a Europa, que és on haurem de defensar la victòria de l'1 d'octubre". I ha conclòs que qui millor defensarà l'esperit de l'1 d'octubre i la victòria col·lectiva de tots nosaltres com a poble serà "el president Puigdemont i la candidatura de Junts per Catalunya – Lliures per Europa, perquè ells són els de la no rendició".

D'altra banda, la diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Sales, ha demanat el vot per Junts per Catalunya, perquè "si a Madrid ens volen hermètics, silenciats, ofegats i amb problemes, nosaltres oferirem obertura, una veu alta i clara, i solucions per a Catalunya".

En l'acte, també ha intervingut el candidat a l'alcaldia d'Amposta, Manel Masià, que ha defensat un ajuntament àgil que ajudi a avançar la societat del municipi. "Necessitem un ajuntament que s'adapti a les necessitats de les persones, i no les persones a les dinàmiques de l'ajuntament, només així millorarem la vida i qualitat dels ciutadans".

Finalment, la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Govern i candidata de la llista de Junts per Amposta, Annabel Marcos; i el candidat número 14 a la llista de Junts per Catalunya – Lliures per Europa, Hadar Ayxandri, també han apel·lat al vot per Junts per Catalunya a les properes eleccions.


Autor: Redacció


#puigdemont #26m #europees


#puigdemont #26m #europees





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...