Notícies més llegides



Política


Girona

Sílvia Paneque considera que és l'únic vot útil per guanyar Marta Madrenas

Política  -  17/05/2019  -  17:06

La portaveu dels socialistes avui ha manifestat que el model que presenta Marta Madrenas està a anys llum o a l'antítesi del que defensa la socialista per Girona


Sílvia Paneque

Sílvia Paneque



L'alcaldable Sílvia Paneque ha demanat el vot útil de totes aquelles persones que creguin que Girona necessita deixar enrere l'etapa de Marta Madrenas a l'Ajuntament de Girona. Per a la socialista, la ciutat de Girona es troba "en un punt greu de trencament entre barris i on l'Ajuntament ja no és vist per a molts gironins i gironines com la casa de tothom". Segons el seu punt de vista, mai la gestió municipal havia estat tan abandonada ni tampoc s'havia alimentat tant el disbarat del trencament del consens per mitjà d'un discurs radical i excloent.

En aquest escenari, per a la política socialista, cada vegada que és preguntada per pactes, té més clar que el que més necessita Girona és "un govern socialista que resulta que és a l'antítesi del que ha representat i representa Marta Madrenas aquest últim any". Sílvia Paneque ha recordat que "la candidata de Junts x Cat va incomplir l'acord d'estabilitat del govern a l'Ajuntament de Girona per liderar la veu més radical del seu partit a Catalunya i, en això, va trobar l'escalf, la companyia i el suport de tota la resta de partits independentistes".

"La situació a Girona ha empitjorat, i molt, l'últim any. El treball fet en Drets Socials i Ocupació va caure en el no res. La ciutat que ha estat sempre neta, avui bruteja. I la inseguretat on ha avançat més a tot Espanya és a Girona durant els últims 12 mesos. El bloqueig dels serveis municipals va estar en el seu punt màxim durant mesos i mesos, perquè no és només que el treball polític municipal va ser nul, és que el discurs polític radical va estimular la sobreexcitació i va propagar la permanent mobilització que també era la paràlisi absoluta de la maquinària municipal", ha afirmat Paneque.

"Les conseqüències han estat nefastes. El BLOOM ha significat la pèrdua de 2 milions d'euros per a la ciutat de Girona. El bluf del circ va ser presentat com "la revolució de carrer Barcelona" i tenim l'estructura desmuntant-se durant tota la campanya electoral. I mai no hi ha hagut una sensació d'abandonament dels barris tan manifest com ara", ha explicat Paneque. "Els dos models diferents que s'han proposat a Girona són la radicalitat de Madrenas i situar Girona en la primera línia del conflicte, cosa que aplaudeixen els altres partits independentistes, o bé situar primer Girona i ser absolutament actiu per recuperar el consens a favor de tots els ciutadans sense cap exclusió", ha afegit Paneque.

"En aquestes eleccions, hi ha dues opcions per a nosaltres, o segueix Marta Madrenas o els socialistes aconseguim guanyar les eleccions. El model Madrenas no el compartim gens per radical i excloent, i això ha estat compartit per les altres opcions independentistes aquest mandat, ja que ho han aplaudit, i nosaltres ens en sentim absolutament aliens, com serà ben comprensible per a tothom. Sobre pactes electorals, per tant, amb el panorama radicalitzat de nacionalismes confrontats, no veig cap altra opció que guanyar", ha conclòs Paneque.


Autor: Redacció


#girona #psc #silviapaneque #26m


#girona #psc #silviapaneque #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...