Notícies més llegides




Política


Girona

Sílvia Paneque: “L’Ajuntament de Girona ha de tornar a ser la casa de tots els gironins i gironines”

Política  -  20/05/2019  -  18:45

L’alcaldable ha deixat avui ben clar que la seva opció és “guanyar les eleccions, perquè hi hagi un canvi al govern i no segueixi governant Marta Madrenas, perquè ha abandonat la ciutat i l’ha utilitzat per situar-la en la primera línia de l’estridència nacionalista”


Sílvia Paneque

Sílvia Paneque



La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, ha assenyalat que "a Girona hi ha d'haver un govern que no tingui cap altra prioritat que no sigui fer funcionar els serveis que l'Ajuntament de Girona ha de donar a les persones". Això, a criteri de la socialista, és absolutament contradictori "amb utilitzar l'Ajuntament de Girona per situar permanentment la ciutat a l'avançada de la primera línia de l'estridència nacionalista, que ha alimentat el conflicte en perjudici de les institucions i de tothom".

Sílvia Paneque ha insistit molt que la seva candidatura representa l'alternativa del govern de Marta Madrenas. "Som l'única opció que situem el consens a Girona com a fet clau, per al progrés de la ciutat, mentre que la resta de forces polítiques porten una bandera o una altra. En aquesta situació, insisteixo en la idea que em deixaré la pell per l'abraçada entre els gironins i gironines i, a dia d'avui, la nostra candidatura és l'única opció per votar a favor de la conciliació".

"A Girona urgeix, com mai no havia passat abans, dosis enormes de moderació, consens, govern per la ciutat i centrar-se només en les responsabilitats que tenim com a electes municipals, que és fer funcionar l'Ajuntament com a casa de tots els gironins i gironines sense exclusions", ha manifestat Paneque. "El pitjor que li pot passar a la ciutat és que en nom d'una causa, que no té competències a l'àmbit municipal, la ciutat pateixi quatre anys més d'abandó, de desgovern i, fins i tot, d'alguns gestos autoritaris molt preocupants", ha afegit Paneque.

"En aquests anys, he vist com les paraules de Madrenas, amb el beneplàcit absolut de CUP (ara GUANYEM) i ERC, han pervertit el llenguatge per presentar-se com la líder d'una veritat tan absoluta, que deixava al marge a tots els gironins i gironines que no pensàvem com ella. Ha estat un error gravíssim que avui es pot sentir, veure i percebre en molts barris de Girona", ha explicat Paneque. "Quan Girona va caure en la cacicada més gran que ha patit mai, la del número 19, cosa que va fer avergonyir tota la ciutat, CiU ens va demanar ajut. Considero que vàrem aportar estabilitat i treball, en positiu, a l'equip de govern, tal com ha reconegut Madrenas en aquesta campanya electoral. Però això no va servir per arrelar fort en la moderació. Tot al contrari: la decisió de Madrenas va ser deslleial, quan va expulsar-nos amb criteris excloents", ha dit Paneque.

"Si hi ha dues opcions antitètiques, per tant, a la ciutat de Girona és la que representa la meva candidatura amb la de Marta Madrenas", ha afegit Paneque. Per aquestes raons, Sílvia Paneque ha assegurat que "el vot que represento no és només que no vagi ni anirà en cap de les línies que vol representar Marta Madrenas, és més aviat que és l'alternativa". L'alcaldable socialista es mostra convençuda que "l'opció sensata d'avançar en inclusió, diàleg, entesa i etapa de govern fort dedicat a Girona beneficiarà la ciutat i a totes les persones que hi vivim", ha conclòs.


Autor: Redacció


#girona #psc #silviapaneque #26m


#girona #psc #silviapaneque #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...