Notícies més llegides



Política


Salt

El PSC de Salt crearà una oficina contra les ocupacions de pisos en els primers 100 dies

Política  -  21/05/2019  -  13:01

Joan Martin denuncia que s'ha arribat a més 500 habitatges ocupats amb el govern d'ERC i no hi ha hagut cap reacció




El candidat del PSC de Salt, Joan Martin, ha anunciat que una de les primeres mesures que aplicarà només accedeixi a l'alcaldia serà la creació de l'oficina contra les ocupacions d'habitatges. Els socialistes denuncien que «per ubicació i per la quantitat d'habitatge buit, Salt està en una situació molt vulnerable». Martín recorda que en un mandat amb ERC al govern s'ha passat de 70 a 500 pisos ocupats a Salt i que no s'ha pres cap mesura.

Els socialistes avisen que «les ocupacions no només són un problema de propietat, sinó de seguretat». Assenyalen que «hi ha famílies que paguen els seus impostos que pateixen riscos per les punxades de serveis que fan els ocupes». Lamenten que «hi hagi famílies que han de pagar factures de 200 o 300 euros perquè els hi punxen la llum o l'aigua».

Joan Martin Puntada assegura que en els seus primers dies de mandat crearà una oficina multidisciplinar de coordinació contra les ocupacions que impliqui a Serveis Socials, Policia, i si convé també instàncies judicials. A més, «hem d'augmentar el parc de vivenda social i focalitzar els esforços en la lluita contra la pobresa».

«La realitat d'aquests 4 anys és que passem de 70 a gairebé 500 pisos ocupats. El problema és que des del govern municipal es considera que hi ha ocupacions bones i dolentes i això és molt greu. Ni s'han cobert necessitats socials dels necessitats ni els problemes de seguretat», lamenten.

Segons l'aspirant socialista a l'alcaldia, «amb les lleis aprovades pel govern de Pedro Sánchez per pressionar, multar o gravar els bancs i grans tenidors per incorporar els pisos buits al parc municipal dins de la legalitat vigent». A més, lamenta el «poc interès que ha tingut el govern municipal en el tema quan no ha sigut capaç ni de convocar la taula d'habitatge».


Autor: Redacció


#salt #psc


#salt #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...