Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Tret de sortida a les botigues al carrer de Girona: dissabtes 25 de maig i 1 de juny

Actualitat Girona  -  21/05/2019  -  16:14

El dissabte 1 de juny, prendrà el relleu la zona comercial del centre de la ciutat, que inclou els carrers Santa Clara, Hortes, Argenteria, Avinguda Sant Francesc i carrer Nou, plaça Catalunya i rambla de la Llibertat




El proper dissabte 25 de maig, l'associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitzarà la primera botiga al carrer de l'any amb les parades al barri de l'Eixample de Girona. Les botigues concentraran la seva oferta als carrers Migdia, la Creu i Sant Antoni Maria Claret. La proposta dels comerciants comptarà amb activitats per entretenir la mainada. Entre d'altres i com a novetat hi haurà un taller de robòtica, ubicat al carrer Migdia.

El dissabte 1 de juny, prendrà el relleu la zona comercial del centre de la ciutat, que inclou els carrers Santa Clara, Hortes, Argenteria, Avinguda Sant Francesc i carrer Nou, plaça Catalunya i rambla de la Llibertat.

La celebració de la Botiga al Carrer obre tradicionalment la temporada de la primavera comercial a Girona, amb aquesta primera sortida. La botiga al carrer és una de les actuacions de dinamització comercial més apreciades pel petit comerç de la ciutat, segons informa la gerent de l'associació de comercials, Mònica Bartrina. "La botiga al carrer funciona perquè en general l'oferta d'articles és molt bona i els preus també ho són", explica la gerent. "Si el bon temps acompanya es preveuen dos dissabtes de bones vendes, atès que la temporada just acaba de començar i els clients s'esperen a comprar", assegura Bartrina.


Autor: Redacció


#girona #botigaalcarrer


#girona #botigaalcarrer





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...