Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

El Mercat Municipal de Palamós fomenta l'alimentació sana a través del consum de productes locals

Baix Empordà  -  21/05/2019  -  16:49

La campanya fomenta una alimentació saludable i promou els productes de proximitat que es poden trobar cada dia al Mercat Municipal de Palamós




L'Associació del Mercat Municipal de Palamós i l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós organitzen al municipi les activitats incloses a la campanya "Estimo el meu mercat", que impulsa a la demarcació la Xarxa de Mercats Sedentaris gironins, amb el suport de la Diputació de Girona.

L'objectiu d'aquesta proposta és la de seguir posant en valor la funció d'aquests equipaments, promocionant la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada.

La campanya a Palamós, totalment gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc el proper divendres dia 24 i el següent 31 de maig, d'11:30 a 13 h, al mateix Mercat Municipal.

Divendres vinent es durà a terme un taller sobre els hàbits d'alimentació saludables. En aquest cas i amb la col·laboració dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà-Hospital de Palamós, una infermera del Centre d'Assistència Primària del municipi donarà a conèixer els beneficis que té per a la salut el consum de molts dels productes frescos que cada dia es poden trobar al mercat.

Posteriorment, el divendres dia 31 de maig, tindrà lloc un segon taller, també gratuït, que en aquest cas serà a càrrec d'un dels dinamitzadors de l'Espai del Peix de Palamós (aula gastronòmica del Museu de la Pesca) el qual explicarà a totes les persones assistents diverses receptes de cuina elaborades amb productes de proximitat del mercat, oferint un complet show cooking.

La proposta "Estimo el meu mercat" es realitza fins al 2 de juny als diversos mercats municipals de la demarcació gironina i té diversos elements, com la nutrició, la salut i l'esport, com a principals referents.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...