Notícies més llegides




Política


Castell-Platja d'Aro

El senador Jami Matamala dona suport a Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Política  -  22/05/2019  -  21:58

L'empresari gironí ha visitat aquesta tarda la candidatura encapçalada per l'actual batlle i alcaldable de la formació, Joan Giraut


© Albert Busquets  / GN

© Albert Busquets / GN



Quan falten pocs dies per a la celebració de les eleccions municipals -aquest diumenge, 26 de maig-, les formacions dels municipis de la demarcació gironina continuen realitzant actes de campanya. I, en alguns casos, aquestes accions compten amb la participació d'algun polític situat actualment a la primera línia.

És el cas de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, que avui ha comptat amb la presència del flamant senador per Girona Josep Maria 'Jami' Matamala, que ha saludat als militants i simpatitzants de Junts per Catalunya durant el passeig que ha realitzat amb els membres de la candidatura platjarenca per la zona comercial del nucli. Es dona la circumstància que aquest ha estat un dels primers actes oficials de Matamala com a senador, després que justament ahir prengués possessió del càrrec durant la sessió de constitució de la cambra. Durant l'acte de jurament de la Constitució, Matamala ho va fer "amb lleialtat al mandat de l'1 d'octubre i amb la fidelitat al poble de Catalunya i per la llibertat dels exiliats i dels presos polítics".

Durant la seva visita, Matamala ha rebut nombroses mostres de suport dels ciutadans que se li han aproximat. L'empresari gironí, que va acompanyar el president Carles Puigdemont durant tots els mesos del seu exili, i que fa només una setmana que ha tornat a Catalunya, ha dit que se sent "fort" i també ha explicat que Puigdemont espera amb convenciment que les eleccions de diumenge siguin satisfactòries per a la formació.

L'acte de final de campanya, demà

D'altra banda, Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró celebrarà demà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament l'acte final de campanya (20.30 h). En aquesta ocasió, la formació municipal, que té l'actual batlle Joan Giraut com a alcaldable, comptarà amb la presència de la Secretària General de la Conselleria d'Empresa i Coneixement i exalcaldessa de Figueres, Marta Felip.
 


Autor: Redacció


#platjadaro #joangiraut #26m


#platjadaro #joangiraut #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...