Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles renova els convenis amb les entitats de la ciutat

Pla de l'Estany  -  22/05/2019  -  21:24

Pel que fa a festes, han signat convenis el Foment de la Sardana de Banyoles, el Taller de Música, les Gàrgoles de Foc, el Manípul de Manaies, la Colla Gegantera, l'Agrupació d'Entitats Culturals, l'Associació de Veïns de Can Puig, l'Associació de Pessebristes, l'entitat Tenim Poca Feina i la Colla Castellera Esperxats de l'Estany


Entitats culturals

Entitats culturals



L'Ajuntament de Banyoles ha signat els convenis anuals amb les entitats de la ciutat i ha renovataixí el seu compromís amb prop d'una seixantena d'associacions del consistori. Els acords, que se situen en total al voltant del mig milió d'euros, inclouen entitats de diversos àmbits, tant culturals, com d'educació, festes, promoció econòmica o participació ciutadana.

En l'àmbit cultural, el consistori ha signat una desena de convenis amb Joventuts Musicals de Banyoles, els Amics dels Museus de Banyoles, Cor de Teatre, el Centre d'Estudis Comarcals, el Centre Excursionista de Banyoles, el Bisbat de Girona, Escenaris Especials, la Universitat Autònoma de Barcelona i La Xarxa.

Pel que fa a festes, han signat convenis el Foment de la Sardana de Banyoles, el Taller de Música, les Gàrgoles de Foc, el Manípul de Manaies, la Colla Gegantera, l'Agrupació d'Entitats Culturals, l'Associació de Veïns de Can Puig, l'Associació de Pessebristes, l'entitat Tenim Poca Feina i la Colla Castellera Esperxats de l'Estany.

En l'àmbit esportiu, també s'han signat convenis amb el Club Esportiu d'Arts Marcials Banyoles, el Club Esportiu Banyoles, Associació Junts i Endavant, el Club Bàsquet Banyoles, Associació Vehicles Històrics Pla de l'Estany, la Universitat de Girona, Club Hoquei Banyoles, Club Esportiu Triops, Club Patinatge Artístic, Banyoles Rugbi Club, Club Hípic Pla de l'Estany, Club Scalèxtric Banyoles Slot, Club Tennis Banyoles, Club Escacs Banyoles, Club Esportiu Artsport Bike, Atlètic Club Banyoles, Consell Esportiu Pla de l'Estany i el Club Handbol Banyoles.

D'educació, s'han firmat acords amb les AMPES dels INS Pla de l'Estany i Pere Alsius, la Fundació-Escola Bernat Vallespirans i l'associació Astrobanyoles.Pel que fa a Joventut, s'han renovat els acords amb la Coordinadora de Lleure, l'Associació Young Life, la Universitat de Girona pel projecte Rossinyol i la Fundació Futbol Club Barcelona, pel projecte FutbolNet. D'acció social, s'han signat convenis amb el Casal de la Gent Gran, l'Associació de Veïns del barri de la Farga, l'Oncolliga, l'Associació Gironina de Sords, la Creu Roja, l'associació ACAPS, la Comunitat Musulmana, l'associació Els Tudons i Banyoles Solidària.

En participació ciutadana, amb les associacions de veïns dels barris de Sant Pere, Can Puig, Mas Palau, Canaleta i del carrer Sant Martirià i la Confraria Sant Abdon i Senen. I, per últim, en promoció econòmica, amb l'associació de Fira de Sant Martirià i l'Associació Banyoles Comerç i Turisme.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles #entitats





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...