Notícies més llegides



Política


Girona

Veray: “Vull ser l’alcaldessa de tots els gironins per recuperar la convivència a la ciutat i construir junts la Girona del futur”

Política  -  24/05/2019  -  15:47

Veray ha manifestat que "mentre uns demanen el vot per seguir atiant i liderant la confrontació, i uns altres ho fan per oportunisme o per utilitat, jo el demano per la convivència i per treballar en positiu, de la mà dels veïns i veïnes, per seguir construint i fent créixer la nostra ciutat"




La candidata Popular a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha dedicat l'últim dia de campanya a seguir visitant els barris i escoltant i parlant amb veïns i veïnes per explicar el seu projecte #PerUnaGironaDeTots. En la seva intervenció, Veray ha dit que "vull ser l'alcaldessa de tots els gironins per recuperar la convivència a la ciutat i construir junts la Girona del futur".

Per la líder Popular "al llarg d'aquests últims anys hem vist com el govern de Madrenas, amb la complicitat tant del PSC com dels partits independentistes, s'ha preocupat més de liderar el procés separatista que no pas de resoldre els problemes reals que tenim els gironins". És per això que Veray considera que "Girona necessita un canvi, i no tan sols de polítiques sinó també, i sobretot, de manera de fer les coses; un govern que prioritzi les persones i es centri i concentri únicament en Girona" .

"El diumenge, el futur de Girona està a les mans dels gironins i les gironines i a tots ells els hi demano la seva confiança en el projecte Popular que jo lidero, un projecte sòlid, real i realista centrat en el seu futur, i per una Girona de tots i per a tots", ha dit Veray, que seguidament ha afegit que "la inseguretat, la mobilitat, l'accés a l'habitatge, la qualitat dels serveis públics o l'acompanyament a les persones i col·lectius més vulnerables són avui motiu de preocupació dels gironins i, en conseqüència, àmbits en els quals cal actuar de manera decidida i valenta, i això tan sols és possible amb un projecte de ciutat com el que presentem i representem totes les persones que formem part de la candidatura del Partit Popular".

La candidata Popular ha recordat que "al llarg d'aquests quinze dies he anat explicant les nostres propostes per millorar la qualitat de vida de tots els gironins; avui em reafirmo en totes elles i, a més, em comprometo a desenvolupar-les sense arbitrarietats i de manera eficient i eficaç, amb rigor i transparència, i sempre des del respecte a la diversitat i a la pluralitat de la societat en què vivim, i amb l'objectiu d'assegurar a la nostra ciutat la convivència, la solidaritat i la cohesió".

"Mentre uns demanen el vot per seguir atiant i liderant la confrontació, i uns altres ho fan per oportunisme o per utilitat, jo el demano per la convivència i per treballar en positiu, de la mà dels veïns i veïnes, per seguir construint i fent créixer la nostra ciutat", ha conclòs Veray.


Autor: Redacció


#girona #veray


#girona #veray





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...