Notícies més llegides



Política


Madrid

Casado insisteix que les eleccions són un 'contrapès' a Sánchez i diu que el PP té el 'compromís de no decebre'

Política  -  26/05/2019  -  13:03

El líder dels populars espera una "alta participació" i demana a aquells que no van quedar satisfets amb el resultat del 28-A "que no es quedin a casa"


Acn

Acn



El president del PP, Pablo Casado, ha insistit que les eleccions municipals, autonòmiques i europees són un "contrapès" a un govern de Pedro Sánchez a l'Estat i ha afirmat que els populars han demostrat que tenen el "compromís de no decebre". Casado ha esperat una "alta participació" i ha demanat a tots aquells electors que no estan satisfets amb el resultat del 28-A "que no es quedin a casa sense votar". El líder del PP ha argumentat que són uns comicis "molt importants" i ha avisat que no hi haurà més oportunitats d'esmenar els resultats fins d'aquí quatre anys. Casado ha recordat que el 26-M es decideixen les "polítiques de proximitat" i també la capacitat de "controlar" i "atenuar" els efectes de les polítiques del govern de l'Estat. També ha fet esment als comicis europeus i ha demanat el vot per contribuir a una Europa "sensata" que lluiti contra els "extremismes".

Casado ho ha dit en una atenció als mitjans després de votar a les 12.10 h al col·legi Nuestra Señora del Pilar, al barri de Salamanca de Madrid. Ho ha fet acompanyat del candidats a l'alcaldia de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i la candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.


Autor: Redacció


#casado #pp


#casado #pp #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...