Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

L'EmpuriaTApes arriba aquest proper 7 de juny i durant 10 dies es podran degustar les millors tapes

Alt Empordà  -  31/05/2019  -  08:22

Del 7 al 16 de juny ruta de Tapes per Castelló d'Empúries i Empuriabrava


EmpuriaTApes

EmpuriaTApes



L'EmpuriaTApes arriba aquest proper 7 de juny i durant 10 dies es podran degustar les millors tapes que ofereixen els diferents restaurants i bars de Castelló d'Empúries i Empuriabrava.

Gran varietat de tapes es podran assaborir fins el 16 de juny. Són una mostra representativa dels diferents estils de cuina que es poden trobar a casa nostra. Des de cuina tradicional, cuina d'autor, cuina mediterrània, cuina internacional: francesa, belga, alemanya, italiana... La varietat de cuines mostra la gran qualitat i diversitat de restaurants de què disposem i que confereix la nostra oferta gastronòmica.

57 restaurants prenen part en aquesta edició de l'Empuria Tapes, començant pel Restaurant Empòrium (Hotel), -que ofereix la seva cuina empordanesa d'autor i que un any més ha revalidat la seva Estrella Michelin-, continuant amb 56 restaurants més que són els següents:

9 COLOR, AMS, BAKKHOS, BARAZZA EMPURIABRAVA SL, BEACH BUS, BISTRO MONTSERRAT, BLUMA CAFÉ, BODEGA DE CAN CARRIOT, CAFÉ INTERNET XXX, CAFE OLÉ, CAL PATUFET, CAPITAN, COCO tapas lounge bar, D LUX, EL RACÓ DE CASTELLÓ, EL CHURRASCO, EL RACÓ DEL COMTE, EL TABANCO DEL RINCON CUBANO, ESSENCIA, GLAM LOUNGE, GRAN CAFE, HIPER MONTSERRAT, JAD MAJAL, Bar JR, L'ARTE CAFFE, LA BONITA LOUNGE CAFÉ, LA CHURRASKITA, LA FARIGOLA, LA LOCANDA, LA OLA, LA PATATERIA de PAPA, LA PICCOLA SICILIA, LA RESERVA, LE PUIGMAL - Chez les Belges, LES VOLTES, NÀUTIC DA AGOSTINO, MAURICI PARK, NORAY (Hotel Port Salins), COSY CORNER, NORD-SUD, ORANGE KIWI, PAGO PAGO, PORT PHILIPPE, PORTOFINO / OCEANS' BAR, EL RINCÓN CUBANO, SIKIM, SILENUS, TONY'S, TARÓ, TAVERNA DE LES COLS, TRAMUNTANA, TXOTS, VECCHIA MILANO TRATTORIA, WINDOOR-TUNEL DEL VENT, GELATS DINO, WINDOOR-WAVECLUB

Concurs. Com a novetat, enguany es convoca un concurs per determinar la millor tapa. Els premis que s'aconseguiran amb la participació al concurs seran un menú per a dues persones al restaurant que triïn amb la combinació de diferents activitats com saltar en tàndem, volar al túnel de vent, surfejar al wave Club i fer un passeig pels canals d'Empuriabrava amb una Visita Guiada al centre històric de Castelló d'Empúries. Per poder participar-hi cal haver tastat un mínim de sis tapes en sis restaurants diferents i omplir la butlleta que es trobarà en el llibret de la ruta i dipositar-la a les oficines de turisme.

L'EmpuriaTapes és una iniciativa que va sorgir com a projecte de dinamització de la gastronomia del  municipi arran de la celebració del 50 è aniversari d'Empuriabrava. A la primera edició hi van participar 34 restaurants, a la segona 44 restaurants, en l'actual edició hi participen 57 establiments.

L'Ajuntament realitza una campanya de publicitat i comunicació amb el repartiment de 20.000 fulletons, 200 pòsters i la difusió a diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdios i xarxes socials.

La regidora de Promoció turística, Sra. Helena Solana destaca "la involucració dels restauradors i l'increment de participació que cada any fa que la ruta sigui més completa i engrescadora"


Autor: Redacció


#empuriatapes #empuriabrava #castello


#empuriatapes #empuriabrava #castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...