Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Més de 200 activitats durant aquest estiu a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  03/06/2019  -  18:06

Les àrees de Promoció de la ciutat i de Cultura han col·laborat a fer un esforç de comunicació per tal que la informació arribi al màxim nombre de persones possible


Activitats d’aquest estiu a Olot

Activitats d’aquest estiu a Olot



L'Ajuntament d'Olot, entitats i empreses de la ciutat organitzen durant els mesos de juny, juliol, agost i principis de setembre més de dues-centes activitats a la ciutat. Aquesta completa programació té lloc en gran part a l'aire lliure i està pensada tant per al públic local com per als visitants, i per a persones amb interessos molt diversos. Malgrat que es fa una mitjana de dues activitats al dia, s'havia detectat que en alguns sectors no es percebia aquesta intensitat de programació. És per això que, des de l'any passat, Dinàmig i l'Institut Municipal de Cultura d'Olot han desenvolupat una intensa campanya de comunicació perquè les propostes d'estiu arribin al màxim nombre de persones possible. La publicació de dues agendes d'activitats a Olot durant aquest període potencia la segmentació i l'especificació de les propostes per tipus de públic perquè cadascú rebi aquella informació en la forma i el format més pràctic i atractiu, i amb el contingut que és del seu interès.

L'Agenda Olot Cultura engloba els mesos d'estiu per al públic interessat en les activitats culturals, i dona continuïtat a les dues agendes de programació cultural que apareixen al gener i al setembre. D'altra banda, tant per al públic local com visitant, apareix una segona publicació, amb el nom de La Cua del Drac, que inclou activitats de temes més amplis (gastronomia, comerç, esports o descoberta de l'entorn, entre d'altres), amb un èmfasi especial en el calendari. Majoritàriament, les activitats d'aquestes dues publicacions són gratuïtes, programades a l'aire lliure i respectuoses amb l'entorn, una programació de qualitat oberta a tothom.

La distribució de cadascun dels materials també es fa d'acord amb el públic a qui va dirigit. L'agenda Olot Cultura, com és habitual, es pot trobar als equipaments culturals i als establiments del centre, mentre que la programació més diversa de La Cua del Drac es troba a l'Oficina de Turisme i als allotjaments turístics, a més de lliurar-se als nens de les escoles de la ciutat. Pel que fa a l'àmbit digital, les activitats culturals es podran consultar a la pàgina web www.olotcultura.cat i a l'aplicació mòbil d'Olot Cultura, i totes a www.olot.cat, www.agendaolot.cat, www.turismeolot.cat i al blog www.descobreixolot.cat.

Més enllà de les agendes i d'altres materials físics i digitals de difusió, la campanya inclou com a novetat comunicativa una via de comunicació a través dels dispositius mòbils. S'ha creat un número de whatsapp (650 05 19 98) on es pot sol·licitar rebre la informació de les activitats de forma setmanal.

Pel que fa a les propostes concretes de programació, un any més segueixen tenint protagonisme els cicles Circ a la Plaça, que aquest any començarà el 26 de juny, i A les places en família!, que es consolida aquest any amb tres propostes a tres places del nucli antic. Els LAP d'estiu, les propostes teatrals de Festes del Tura i l'espectacle de carrer Sortir del tu, en commemoració dels deu anys dels túnels de Bracons, són altres de les propostes d'arts en viu de qualitat per a aquest estiu. A més de les activitats puntuals, als Museus d'Olot es poden visitar diverses exposicions permanents i temporals a les seves seus del Museu de la Garrotxa, Museu dels Sants, Museu dels Volcans i Can Trincheria.

La música també és fonamental en la programació estival a Olot. Cal destacar com a novetats el concert de Germà Negre a la plaça Major, en el marc de l'Olot Shopping Nit, la celebració dels 10 anys d'El Pot Petit a la plaça de Braus, els concerts de petit format al cim del Montsacopa, organitzats pel restaurant El Fortí, amb Marina Rossell, Salva Racero i Roger Mas com a convidats, o les 12 hores de música a la trobada 1.001 vinils a la plaça de la Muralla. Entre les propostes que repeteixen figuren el cicle Música al Parc, els diumenges, o la Música als Masos, que ofereix cinc concerts de música de cambra a la casa-Solà Morales, a Can Trincheria i a Ventós. A més, com cada estiu, els caps de setmana les cançons de sempre i les sardanes ocupen el Firal.

Entre les activitats més heterogènies trobem les curses d'orientació als parcs i a les places de la ciutat, les classes de surf al Firal Petit o la competició atlètica Provision League de Catalunya, sense oblidar els arrossos als Tossols del restaurant Les Cols, el programa de conferències del RCR Summer Workshop, els assaigs i les actuacions castelleres dels Xerrics, la descoberta de les nits de lluna plena d'AstroGarrotxa, l'itinerari autoguiat amb bicicleta a càrrec del Centre Logístic de Bicicletes (ATMA), i totes les ofertes de visites guiades que ofereix l'empresa educArt.

La presentació d'aquesta tarda ha anat a càrrec del regidor de Cultura en funcions a l'Ajuntament d'Olot, Pep Berga, i Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica en funcions d'Olot.


Autor: Redacció


#olot #estiu #activitats


#olot #estiu #activitats





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...