Notícies més llegides




+ Notícies


Anglès

Més d'una trentena de persones assisteixen a la presentació de les formacions per l'artesania artística al Ter Brugent

+ Notícies  -  03/06/2019  -  18:20

La presentació es va fer el dijous, dia 29 de maig, a la sala Fontbernat d'Anglès




Més d'una trentena de persones van assistir a l'acte de presentació de les formacions per fomentar l'artesania artística a la zona del Ter- Brugent aquest dijous, 29 de maig, a la Sala Fontbernat d'Anglès.

Amb aquest acte es va donar el tret de sortida al programa d'accions adreçades al col·lectiu de l'artesania artística dels municipis del Ter-Brugent (Amer, Anglès, La Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí i Susqueda).

El programa està format per quatre càpsules formatives sobre el disseny del producte artesà, els models de negoci, les estratègies i canals de venda i la creació d'experiències turístiques a partir de l'artesania artística. També es realitzaran sessions d'assessoraments i acompanyament personalitzades. Les primeres formacions seran a Anglès, el dia 8 de juny, amb una sessió sobre Disseny de producte artesà; i també a Sant Julià de Llor i Bonmatí, el dia 13 de juny, amb una sessió sobre Estratègies i canals de venda per l'artesania.

Les càpsules formatives continuaran el mes d'octubre, concretament els dies 9 i 16 respectivament, amb dues formacions: Estratègies i canals de venda per a l'artesania i Creació d'experiències turístiques a partir de l'artesania artística.

El projecte COOP'ART (2018-2020) és una iniciativa que té com a objectiu millorar el potencial del sector de l'artesanat artístic, contribuint en la valorització del patrimoni cultural i l'atractiu turístic del territori. Es tracta d'un projecte transfronterer cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) on participen diferents entitats franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya .
 


Autor: Redacció


#comarcaselva


#comarcaselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...