Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

Èxit d'assistència al dinar de germanor ofert per la comunitat musulmana a Sant Hilari

La Selva  -  09/06/2019  -  22:42

La resposta d'ambdues comunitats ha estat molt satisfactòria i s'han aplegat unes 200 persones de les quals més de la meitat eren de la comunitat no musulmana


Irene Mir

Irene Mir



La comunitat musulmana ha volgut celebrar avui amb la resta del poble la fi del Ramadà d'aquest any. Amb aquest objectiu, s'ha organitzat, en col·laboració amb l'Ajuntament, un dinar popular amb menjars típics elaborats per les dones marroquines per commemorar aquesta festivitat. Aquesta és la segona vegada en què es fa aquest dinar. La novetat és que en l'anterior ocasió les dones no hi havien participat directament i, en aquesta, han pres la iniciativa i han tingut un paper cabdal.

La resposta d'ambdues comunitats ha estat molt satisfactòria i s'han aplegat unes 200 persones de les quals més de la meitat eren de la comunitat no musulmana. El dinar ha estat molt festiu i l'alcalde, Joan Ramon Veciana, ha dit en la seva intervenció que són accions com aquesta les que ajuden al coneixement mutu necessari per què les persones de diferents cultures es perdin la por i generin empaties per conviure i treballar en harmonia. La comunitat musulmana a Sant Hilari representa un 10% de la població, o sigui més de 500 persones que treballen principalment en tasques de bosc.

Aquesta ha sigut una iniciativa de la regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Hilari que té com a objectius crear una xarxa solidària integrada per les entitats del poble, definir, programar i coordinar plegats les accions solidàries al municipi, establir els criteris i la línia de treball a l'àmbit de la cooperació al desenvolupament, sensibilitzar a la ciutadania sobre valors i principis de cooperació, solidaritat i convivència ciutadana i, per últim, crear un model de convivència ciutadana municipal consensuada per tots els participants.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...