Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Es consolida el Raid Eqüestre Internacional de les Guilleries a Sant Hilari

La Selva  -  18/06/2019  -  11:19

Com en les anteriors edicions, el nivell de competició va ser molt alt, amb presència de genets de països d'arreu del món, entre ells, Espanya, França, Portugal, Brasil, Uruguai i els Emirats Àrabs


 III Raid Eqüestre Internacional de les Guilleries

III Raid Eqüestre Internacional de les Guilleries



Els dies 15 i 16 de juny va tenir lloc a Sant Hilari Sacalm el III Raid Eqüestre Internacional de les Guilleries. Amb categoria de Promoció, de velocitat controlada, amb 45 participants, i Internacional, CEI* i CEI**, amb uns 65 participants. La victòria va ser per Gil Berenguer en el CEI** i per Martina Codina en el CEI*.

El Raid Eqüestre Internacional de les Guilleries de Sant Hilari creix cada any en participants i importància i ha esdevingut una cita internacional obligada pels amants d'aquesta disciplina gràcies a la vellesa dels seus circuits i de la feina incansable del seu organitzador, l'hilarienc Carles Pacheco. Els participants que proven el circuit de les Guilleries es queden molt satisfets per tot plegat i tornen de manera regular a entrenar per aquests camins.

Com en les anteriors edicions, el nivell de competició va ser molt alt, amb presència de genets de països d'arreu del món, entre ells, Espanya, França, Portugal, Brasil, Uruguai i els Emirats Àrabs, que, un cop més, van assenyalar la qualitat dels recorreguts amb circuits tècnics i pistes de terra de gran qualitat. Els participants del CEI ** van recórrer un total de 120 km dividits en quatre fases, la primera de 40 km, la segona i tercera de 30 km i l'última de 20. Per la seva banda, els participants del CEI * van haver de completar 90 km dividits en tres fases de 40, 30 i 20 km.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...