Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Neix el Rodamons Fest, un festival per a persones que vulguin viure experiències a l'estranger

Actualitat Girona  -  19/06/2019  -  15:53

L'activitat es farà demà, dijous 20 de juny, de les 17.30 h a les 22 h a l'exterior de L'Estació Espai Jove


Membres de l'organització del Rodamons Fest

Membres de l'organització del Rodamons Fest



La zona exterior de L'Estació Espai Jove acollirà demà, dijous 20 de juny, la primera edició del Rodamons Fest, un festival pensat per a persones que hagin viscut o vulguin viure experiències a l'estranger. L'Ajuntament de Girona, a través del Servei de Mobilitat Internacional de L'Estació Espai Jove, ha impulsat aquest festival juntament amb estudiants de la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona.

El Rodamons Fest neix per ser un esdeveniment multicultural on compartir, a través d'espais d'interacció creativa, un aprenentatge comú en forma de viatge per obrir fronteres entre les diferents cultures. Per primera vegada hi haurà l'oportunitat de generar vincles i traslladar a peu de carrer la màgia i l'esperit de viatjar com a forma de vida. L'objectiu és crear xarxa entre aquelles persones que han fet estades a l'estranger i les que tenen ganes de fer-ho, per així compartir coneixements i afavorir sinergies en un espai singular i festiu.

El tret de sortida del festival es farà a les 17.30 h amb un espai de networking i cohesió i, a continuació, tindran lloc activitats culturals, de dansa, de teatre i de ioga. A les 21.15 h començarà l'actuació d'El Cigarrito de Después, concert que clourà la primera edició del festival. La proposta inclourà també una zona reservada a organitzacions que informaran sobre projectes de voluntariat, cooperació internacional, feina i intercanvis juvenils, entre d'altres.

Durant els últims cinc anys el Servei de Mobilitat Internacional de L'Estació Espai Jove ha organitzat nou cicles "Rodamón" amb nombroses activitats per informar i orientar sobre possibilitats de viure experiències significatives a l'estranger.


Autor: Redacció


#rodamonsfest #girona


#rodamonsfest #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...