Notícies més llegides





Catalunya Nord


Perpinyà

Les obres d'ampliació del Parc Sant Vicens de Perpinyà començaran el setembre d'aquest any

Catalunya Nord  -  19/06/2019  -  18:08

El projecte permetrà que l'espai es converteixi en el parc tancat més gran de la ciutat, i de truc, s'aconseguirà millorar la qualitat de vida dels seus habitants


Projet Extension Sant Vicens

Projet Extension Sant Vicens



Perpinyà és una ciutat que fa temps que aposta pel medi ambient i la sostenibilitat. En aquest sentit, el dilluns passat es va presentar el projecte que suposarà l'ampliació del Parc Sant Vicens, un dels indrets més emblemàtics de la capital del Rosselló.

Les obres estan previstes que arrenquin el mes de setembre d'enguany, i a partir de la tardor del 2020 començarà la segona fase del projecte. Amb una extensió de 70.000 m2, el Parc Sant Vicens no només és un atractiu turístic, sinó també un pulmó verd que connecta els barris i millora la qualitat de vida dels habitants de Perpinyà.

Amb una clara vocació mediambiental, el Parc Sant Vicens és considerat un lloc-pilot en el desenvolupament ecològic dels recursos existents: aigua, plantes i en definitiva, una biodiversitat amb més de 200 espècies. L'aposta per la protecció de l'entorn natural ha estat premiat amb l'etiqueta Ecojardin, un certificat que premia els espais verds gestionats d'acord a determinats criteris com la gestió de l'aigua i la no utilització de pesticides.

L'ampliació del Parc Sant Vicens comportarà canvis significatius molt positius. Per exemple, es crearan 34 places d'estacionament per als usuaris del parc, i els vianants i ciclistes caminaran pel mateix espai. Aquesta millora facilitarà la mobilitat en un indret on habitualment hi ha grans fluxos de trànsit.

Una altra de les novetats serà la creació d'un gran pati obert situat davant de la Plaça Firmin Bauby. Gràcies al projecte d'ampliació del parc, l'estadi Sant Vicens també quedarà perfectament integrat. D'aquesta manera, els voltants d'aquestes instal·lacions esportives també milloraran la seva imatge i la seva accessibilitat.

La creació d'un enllaç entre districtes i la instal·lació d'una zona per a gossos completen el llistat de millores implícites en el projecte. Per últim, cal destacar que estan previstes millores en el 'Bosquet de la sieste', la 'Grande Prairie' i el Jardin des 'îles', una pista de curses i un espai fitness.


Autor: Redacció


#perpignan #perpinya #catalunyanord


#perpignan #perpinya #catalunyanord






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...