Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

L'espai de Barraques iniciarà aquest divendres la seva activitat de concerts amb motiu de la Festa Major de Palamós

Baix Empordà  -  20/06/2019  -  14:34

Enguany el cartell de concerts que tindran lloc a l'escenari muntat a la platja Gran de Palamós, està format per grups de la categoria de Buos, l'Orquestra Di-Versiones, o The Covers Band




Aquest divendres l'espai jove de Barraques obrirà la seva programació que és inclosa a la Festa Major de Palamós 2019 que el municipi celebra com és tradicional del 23 a 26 de juny.

Aquesta activitat, gratuïta i oberta a tothom, és organitzada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós i la Comissió de Barraques, i, un any més, tindrà lloc a la platja Gran de Palamós, al costat de l'espai que ocupen les atraccions de fira muntades a l'aparcament de la platja.

La programació de concerts s'estrenarà demà divendres 21 de juny, amb l'actuació, a partir de les 22 h de les següents formacions: Ira, Búos, i tancaran Sixtos. El dissabte 22 de juny, a partir de les 22 h, serà el torn de les formacions de Roadkill, Diversiones, i Karloss Selectah.

L'actuació de 13 joves de Palamós
Per a la nit de la revetlla, diumenge 23 de juny, s'ha preparat la proposta Música i Punt, un projecte del Punt Jove on 13 joves cantants amateurs del municipi actuaran a l'escenari de Barraques, acompanyats d'alguns músics professionals.

Música i Punt és una nova aposta que se suma a aquesta activitat lúdica amb l'objectiu de poder fomentar el talent artístic palamosí.

Aquestes actuacions obriran a les 22 h aquella nit de revetlla, que també inclourà posteriorment l'actuació de Litus3 , i The Covers Band.

El 24 de juny, Sant Joan, tindrà lloc el Concurs Gamba Rock, per a joves formacions locals, a partir de les 22 h, i posteriorment les actuacions dels grups Ideal, She's Crazy i D-Largo.

Punt Lila
Per segon any consecutiu l'espai de Barraques posarà en funcionament el Punt Lila com a referència per als joves per acompanyar-los i assessorar-los en tots aquells dubtes o problemes que puguin tenir en un espai d'oci nocturn, fent una tasca d'informació, assessorament, atenció, acompanyament i recull d'incidències de possibles agressions sexistes i consums d'alcohol o drogues.

Aquest servei ubica a l'espai de Barraques serà gestionat per dues psicòlogues professionals integrants del Grup Nut, que faran aquesta tasca d'assessorament a tots els joves que ho requereixin, del 21 al 23 de juny, de 22 a 5 h.

Col·laboració amb la Fundació Proide
Cal destacar el caire solidari que també tenen les Barraques a Palamós, mitjançant els beneficis de la venda de gots de plàstic per a les consumicions.

Enguany els recursos econòmics de les barraques amb objectius solidaris es destinaran a la Fundació Proide per projectes al tercer món.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...