Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

Gonzalo Gortázar lliura el guardó Premi Dona Empresària a Catalunya 2019 a la gironina Anna Alzamora

+ Notícies  -  05/07/2019  -  15:45

El Premi Dona Empresària CaixaBank s'inscriu en el programa Wengage de l'entitat, que desenvolupa i promou el valor de la diversitat i la igualtat d'oportunitats


Premi Dona Empresària a Catalunya

Premi Dona Empresària a Catalunya



Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha fet el lliurament dels guardons territorials del Premi Dona Empresària CaixaBank 2019, que reconeix la trajectòria professional i el talent de les directives líders a Espanya. El guardó, que celebra la seva tercera edició, s'ha consolidat a nivell nacional pel seu suport a la dona empresària i emprenedora.

A la direcció territorial Catalunya –que inclou les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i la Catalunya Central- la guanyadora ha estat Anna Alzamora, directiva d'Alzamora Carton Packaging, empresa gironina especialitzada en la fabricació d'envasos de cartró situada a Sant Joan les Fonts. Alzamora és emprenedora, amb gran poder de lideratge i persistent amb els seus reptes i objectius. A partir de l'any 2000 va assumir el càrrec de gerent i administradora d'Alzamora Packaging, una empresa familiar però referent a nivell provincial. Sense por als canvis i oberta sempre a noves oportunitats, Anna ha portat l'empresa a una altra dimensió, a la internacionalització, a ser una empresa d'avantguarda amb l'afany d'estar sempre un pas per davant, tant a nivell d'equip com d'instal·lacions.

Alzamora Group situa els seus orígens fa 120 anys enrere, fet que l'ha convertit en un referent a nivell europeu, havent rebut nombroses distincions i premis per la qualitat del seu treball a nivell nacional, internacional i mundial. L'objectiu d'Alzamora Packaging és satisfer les necessitats dels seus clients a nivell de qualitat, servei i innovació, elaborant solucions de Packaging customitzades, eficients i respectuoses amb el medi ambient.

En una trobada celebrada amb les guanyadores territorials, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha destacat l'alta qualitat de les candidatures presentades, ha felicitat les 14 dones guardonades i ha compartit amb elles "la necessitat d'impulsar aquest tipus d'iniciatives per augmentar la visibilitat i el reconeixement de la dona empresària i del seu important paper en el món econòmic i social".

Durant la seva intervenció, Gonzalo Gortázar ha explicat que "El nostre compromís amb l'impuls de la igualtat i la diversitat està en el centre del model de banca socialment responsable de CaixaBank. Amb el programa Wengage, en el qual s'inscriu el Premi Dona Empresària, CaixaBank vol contribuir al desenvolupament del talent i a la igualtat d'oportunitats. Avui, l'entitat compta amb el 40,1% de dones en posicions directives".

Els IWEC Awards 2019

La guanyadora nacional del Premi Dona Empresària de CaixaBank serà una de les representants espanyoles en els IWEC Awards 2019, que es lliuraran el pròxim 12 de novembre a Nova Delhi, en el marc de la 12a Conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa mundial de dones empresàries líders a tot el món, que sustenten la propietat de les seves empreses, i que cooperen de forma global amb l'objectiu d'ajudar a crear i distribuir la riquesa en el món empresarial.

La primera edició d'aquests guardons va tenir lloc a Barcelona el febrer de 2007 i, posteriorment, s'han celebrat a Nova York (2008), Nova Delhi (2009), Ciutat del Cap (2010), Nova York (2011), Barcelona (2012), Lima (2013), Estocolm (2014), Istanbul (2015), Brussel·les (2016), Seattle (2017) i Xangai (2018).

El 2018, aquests premis internacionals van reconèixer la trajectòria de 48 empresàries procedents de 20 països. Les empreses que dirigeixen aquestes dones registren una facturació global superior als 1.700 milions de dòlars i ocupen a més de 48.000 persones.

CaixaBank, compromesa amb la diversitat

El Premi Dona Empresària CaixaBank s'ha consolidat a nivell nacional pel seu suport a la dona empresària i emprenedora. S'inscriu en el programa Wengage de CaixaBank, que promou el valor de la diversitat i la igualtat d'oportunitats desenvolupant una sèrie d'accions a l'àmbit intern dirigides a impulsar el talent i el desenvolupament professional de les dones de l'entitat. A tancament de maig 2019, l'entitat compta amb un 40,1% de dones en posicions directives.

En l'àmbit extern, CaixaBank promou premis i conferències per incrementar la visibilitat de les dones en múltiples àrees de responsabilitat. És el cas del Premi Dona Empresària CaixaBank, que reconeix la trajectòria de dones del món empresarial; o els premis WONNOW que, en col·laboració amb Microsoft, premien a les millors estudiants en matèries STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, en les seves sigles en anglès). A més, en 2018, CaixaBank va impulsar 70 trobades a Espanya per conscienciar sobre el valor de la diversitat; i 11 jornades Diversity Talks a la xarxa internacional del banc.

Wengage pertany al Pla de Diversitat de CaixaBank, que fomenta la diversitat en totes les seves dimensions i reflecteix el model de l'entitat de banca socialment responsable, compromesa amb l'entorn, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i del conjunt de la societat.


Autor: Redacció


#donaempresaria #catalunya


#donaempresaria #catalunya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...