Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona designa els nous regidors i regidores dels barris de la ciutat

Actualitat Girona  -  11/07/2019  -  15:59

M. Àngels Planas, Lluís Martí, Martí Terés, Núria Pi, Marta Sureda, Carles Ribas, Glòria Plana Yanes i Eva Palau tindran entre les seves responsabilitats la política de proximitat de les trenta zones del municipi


Aj.Girona

Aj.Girona



L'Ajuntament de Girona ha designat aquesta setmana els nous regidors i regidores dels barris de la ciutat. El consistori va impulsar fa temps la figura de les regidories de barri amb l'objectiu de consolidar una política de proximitat i participació ciutadana. En aquesta legislatura, s'ha dividit la ciutat en trenta zones que s'han repartit entre els regidors i regidores de l'equip de govern.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que "la política de barris serà clau en el nou govern, hem fet una distribució que intenta respectar criteris de proximitat geogràfica i temàtica amb els regidors responsables. En la política de proximitat que desenvolupem, és molt important la presència dels regidors als barris, el coneixement constant de les seves necessitats i prioritats, i el contacte continu amb els veïns i veïnes. Amb la designació d'avui fem un pas endavant més, després de l'aprovació del cartipàs, en la recuperació de la normalitat en l'activitat municipal i en la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania".

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, serà la regidora de barri de Palau-sacosta, Avellaneda, Mas Xirgu i Montilivi-La Creueta. Per la seva banda, el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, serà el regidor responsable d'Eixample, Devesa-Güell, Mercadal, Figuerola-Bonastruc i Pla de Palau-Sant Pau.

El sector oest de la ciutat serà responsabilitat del tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut, Carles Ribas, que serà regidor de barri de Germans Sàbat, Domeny-Taialà, Torre de Taialà i Mas Catofa. D'altra banda, la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes, serà regidora de barri de Carme-Vista Alegre, Pedreres, Torre Gironella i Barri Vell.

Martí Terés serà regidor de barri a Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís; Núria Pi ho serà de Font de la Pólvora, Mas Ramada, Vila-roja i Grup Sant Daniel; Marta Sureda serà la responsable de Campdorà-Gavarres, Pont Major, Sant Ponç i Fontajau, i Eva Palau seguirà sent regidora de barri de Montjuïc, Pujada de la Torrassa, Vall de Sant Daniel i Pedret.


Autor: Redacció


#girona #ajuntament


#girona #ajuntament





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...